AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yıldız Tilbe Yurek Yaram Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Yar dediğin aramaz mı sormaz mı
Yaraları merhem olup sarmaz mı
Seven sevdiğine boyle yapar mı
Yar kapısın bir kez olsun calmaz mı
Bunca yıllık sevdasını yıkar mı
Ey benim yurek yaram
Ey benim gozu karam
İnsan bir kez arar sorar
Gor beni ne haldeyim
Her gun hasretindeyim
İnsan bir kez arar sorar ya
Omur boyu bir tek seni bekledim
Senden başka hic kimseyi sevmedim
Hic kimseye asla yarim demedim
İnsan sevdiğine boyle ypar mı
Yar dediğin aramaz mı sormaz mı
Ey benim yurek yaram
Ey benim gozu karam
İnsan bir kez arar sorar
Gor beni ne haldeyim
Her gun hasretindeyim
İnsan bir kez arar sorar ya

Yıldız Tilbe'nin "Yürek Yaram" şarkısını paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkı gerçekten derin duyguları işliyor ve sevileni özlemenin, onunla iletişim kurmanın insanı nasıl etkilediğini anlatıyor. Yar dediğimiz kişiye duyduğumuz özlem ve sevginin ne kadar büyük olduğunu vurguluyor.

Şarkıda anlatıldığı gibi, seven kişi sevdiğini arar, onunla iletişim kurar, onun hakkında endişelenir ve sık sık ondan haber almak ister. Bu içtenlik ve sadakat duygularıyla dolu olan şarkı, aşkın ve özlemin insanı nasıl etkileyebileceğini yürekten anlatıyor.

Şarkının sözleri, bir ömür boyu sevdiği tek kişiye sadakatle bağlı olan birinin duygularını dile getiriyor. Bu tür şarkılar dinleyicilerle duygusal bir bağ kurmayı başarıyor ve insanın içindeki duygulara tercüman oluyor.

Benzer şekilde, şarkıda da ifade edildiği gibi sevdiğimizi kaybetmekten korkarız, onu özleriz ve her an yanımızda hissetmek isteriz. Bu tür şarkılar, duygusal anlamda bizi derinden etkileyerek içimize dokunabilir. Yürek Yaram şarkısının da bu etkileyici yanını dinleyerek hissedebilir ve paylaşabilirsiniz.