Yıldız Tilbe talihsiz kaza yaşadı: 'Kimyasal yanık oldum'

haberci

Yeni Üye

Yıldız Tilbe talihsiz kaza yaşadı: 'Kimyasal yanık oldum'​

Yıldız Tilbe, saçını boyadıktan sonra kimyasal yanığa maruz kaldığını duyurdu. Yüzündeki yanıkları takipçileriyle paylaşan şarkıcı, "Bir daha asla saçımı boyamayacağım" diyerek yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.
kapak_yildiz-tilbe-talihsiz-kaza-yasadi-kimyasal-yanik-oldum-877365.jpg

175556361-yildiz-tilbe.jpg

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, saçını boyadıktan sonra yüzünde yanıklar meydana geldiğini duyurdu. "Bir daha saçıma boya sürmeyeceğim" diyen Tilbe, yaşadığı bu talihsiz durumu takipçileriyle paylaştı.
Saç boyası nedeniyle yüzünde yanıklar oluşan şarkıcı, son halini sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerine seslendi.

"KİMYASAL YANIK OLDUM"​

Şarkıcı, yüzündeki yanıkların belirgin şekilde görüldüğü fotoğraflarını paylaşarak, "Bir daha saçıma boya sürmem. Kimyasal yanık oldum" ifadelerini kullandı.
Takipçilerinin geçmiş olsun dileklerine yanıt veren Tilbe, "Doktora gittim, verdiği krem ve hapları kullanıyorum. İnşallah geçer, çok sağ olsun" dedi.

Yıldız Tilbe'nin saçını boyadıktan sonra kimyasal bir yanığa maruz kalması gerçekten talihsiz bir durum. Sağlık açısından böyle durumlar her zaman endişe verici olabiliyor. Bu tarz kimyasal maddelerin cilde zarar verme ihtimali yüksek olduğundan, özellikle saç boyası gibi ürünleri kullanırken dikkatli olmak önemli.

Tilbe'nin yaşadığı bu zor durumu sosyal medyada paylaşarak, takipçileriyle paylaşması da önemli bir farkındalık yaratıyor. Kimyasal yanıklar ciddi bir durum olabilir, o yüzden doktora başvurması ve verilen krem ve hapları düzenli kullanması oldukça önemli.

Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve Yıldız Tilbe'ye acil şifalar diliyoruz. Sağlık her şeyden önemli olduğu için bu tür durumların kısa sürede kontrol altına alınmasını umuyoruz. Yıldız Tilbe'nin bu olayın ardından saç boyama gibi kimyasal içerikli işlemlere daha dikkatli ve bilinçli yaklaşacağını umuyoruz.

Geri