AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yildiz Tilbe Ama Evlisin sarkisini kim icin yazdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yıldız Tilbe Ama Evlisin şarkısını kim için yazdı?​

Eşitmez için 2002 yılında ‘Ama Evlisin’ şarkısını yapan Tilbe, bir röportajında evli birine âşık olduğu için çok üzülüp kanser olduğunu açıklamıştı. Ünlü müzisyen verdiği röportajda o dönem Eşitmez’e olan aşkını şu sözlerle anlatmıştı: “Âşık oldum, adam evli çıktı, benim değildi. Çok üzüldüm. Ölüyordum.

Geçen gün kimi gördüm biliyor musunuz?​

Geçen gün kimi gördüm biliyor musunuz? ama evlisin şarkısını yazdığım kişiyi. onu düşündüğümde ay yerini değiştirirdi, yıldızlar yerinden kopup hızla yeryüzüne düşerken asılı kalırdı yakın gökyüzünde. çiçekler konuşur beni teselli ederdi, gözyaşlarımı silerdi yalnızlık.
Yıldız Tilbe şu an evli mi?
Güngör KarahanYıldız Tilbe / Eşi (e. 1984–1989)

Yıldız Tilbe memleketi neresi?​

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğan Yıldız Tilbe, Kürt ve Zaza kökenli ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde “Yadigar” takma adıyla hitap edilmiştir. Tuncelili ve Zaza kökenli olan annesinin adı Altun, Ağrılı ve Kürt kökenli olan babasının adı ise Ali’dir.

Sezen Aksu Yıldız Tilbe neden konuşmuyor?​

Sezen Aksu ile Yıldız Tilbe yıllar önce aşk ve ihanet kurbanı oldular. Yıldız Tilbe, Sezen Aksu’nun eşiyle tek gecelik bir ilişki yaşamıştı.
Yıldız Tilbe Delikanlım şarkısını kime yazdı?
Zamanında Uzay Heparı’yla birlikte olduğu iddia edilen Yıldız Tilbe, müzik adamına olan duygularını ‘Delikanlım’ şarkısında yazmıştı. Şarkı hakkında söylenen diğer bir hikaye ise Tilbe’nin eşinden ayrıldıktan sonra bu dizeleri yazdığıydı.

Yıldız Tilbe kaç kez evlendi?​

YILDIZ TİLBE SANAT HAYATI Yıldız Tilbe ünlü olmadan önce küçük yaşta bir evlilik geçirdi. 18 yaşından küçükken yaptığı ilk ve tek evlilği oldu. Yıldız Tilbe’nin eşinin ismi Güngör Karahan. 1984 yılında Güngör Karahan ile evlenen Yıldız Tilbe 5 yıl sonra 1989 senesinde boşanmıştı.

Yıldız tilbenin çoçukları var mı?​

Sezen Burçin KarahanYıldız Tilbe / Çocukları
Yıldız tilbenin babası kimdir?
Ali TilbeYıldız Tilbe / Babası

Intizar aslen nereli?​

İntizar Arslan (d. 24 Kasım 1974, Tunceli), Türk şarkıcı ve besteci. Babası asker, annesi ev hanımıdır. Babasının görevi nedeniyle Muğla ve İzmir’ de yaşamıştır.

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbenin aşık olduğu adam kim?​

UZAY HEPARI, YILDIZ TİLBE VE SEZEN AKSU İLE NE YAŞADI? Bir dönemin efsane ismi Uzay Heparı, birlikte çalıştığı Sezen Aksu ile aşk yaşamış ancak ilişkileri yolunda gitmeyince ayrılmıştı. O dönem Sezen Aksu’nun evinde kalan Yıldız Tilbe ise alkolün dozunu kaçırınca Aksu’nun ayrıldığı Heparı ile birlikte olmuştu.
Sezen Aksu neden bıraktı?
Sezen sahnelere dönerse sağlığını kaybeder, o yüzden konser vermiyor. Her konsere kılı kırk yararak, ince eleyip sık dokuyarak hazırlandığı için sağlığını riske atıyordu… Bu yüzden bıraktı sahneleri zaten.

Yıldız Tilbe aşk şarkılarını kime yazıyor?​

Yıldız Tilbe’nin yıllardır gizlediği uğruna ‘Ama Evlisin’ şarkısını yazdığı aşkı bakın kim çıktı. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin yıllardır gizlediği uğruna ‘Ama Evlisin’ şarkısını yazdığı aşkının ünlülerin fotoğrafçısı Ali Eşitmez olduğu öğrenildi.

Iki kadın bir adam şarkısı kime yazıldı?​

Hatta Yıldız Tilbe’nin bu şarkıyı o dönem Sezen Aksu’nun âşık olduğu Uzay Heparı ile “Bir gün sarhoş olmuştum, Uzay ile yattım” açıklamasından sonra yazdığı konuşulur.
Yıldız Tilbe’nin kaç tane çocuğu var?

Geri