AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yildiz Tilbe Ama Evlisin ne zaman cikti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yıldız Tilbe Ama Evlisin ne zaman çıktı?​

2003Ama Evlisin / Çıkış tarihi
Ama Evlisin hangi yil?
Eşitmez için 2002 yılında ‘Ama Evlisin’ şarkısını yapan Tilbe, bir röportajında evli birine âşık olduğu için çok üzülüp kanser olduğunu açıklamıştı. Ünlü müzisyen verdiği röportajda o dönem Eşitmez’e olan aşkını şu sözlerle anlatmıştı: “Âşık oldum, adam evli çıktı, benim değildi.
Sen evlisin kime yazıldı?
gülden karaböcek, ablası neşe karaböcek’in eşine duyduğu aşk yüzünden yazdığı şarkıdır, eniştesini ablasından ayrılınca onunla evlenmiştir. hikayesi olan şarkılardandır.

Sen evlisin ne zaman çıktı?​

1984Sen Evlisin / Çıkış tarihi
Yıldız Tilbe şu an evli mi?
Güngör KarahanYıldız Tilbe / Eşi (e. 1984–1989)
Ama Evlisin kime?
Yıldız Tilbe’nin klasikleşmiş ‘Ama Evlisin’ şarkısını yazdığı eski aşkının fotoğrafçı Ali Eşitmez olduğu iddia edildi. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin 13 yıldır kalbinin boş olmasının nedeni ortaya çıktı.

Geçen gün kimi gördüm biliyor musunuz?​

Geçen gün kimi gördüm biliyor musunuz? ama evlisin şarkısını yazdığım kişiyi. onu düşündüğümde ay yerini değiştirirdi, yıldızlar yerinden kopup hızla yeryüzüne düşerken asılı kalırdı yakın gökyüzünde. çiçekler konuşur beni teselli ederdi, gözyaşlarımı silerdi yalnızlık.
Yıldız Tilbe Emi şarkısını kime yazdı?
“2002’de evli bir erkeğe âşıktım” diyen şarkıcının platonik aşkının, o zamanlar evli olan ünlülerin fotoğrafçısı Ali Eşitmez olduğu öğrenildi. Yıldız Tilbe’nin klasikleşmiş ‘Ama Evlisin’ şarkısını yazdığı eski aşkının fotoğrafçı Ali Eşitmez olduğu ortaya çıktı.
Yıldız Tilbe’nin âşık olduğu evli adam kim?
Röportajlarında aşk hayatıyla ilgili sorulara 2002 senesinde evli bir erkeğe âşık olduğunu ve o zamandan bu yana da hayatına kimseyi sokmadığını söyleyen Yıldız Tilbe’nin 13 yıllık aşkının fotoğrafçı Ali Eşitmez olduğu anlaşıldı.

Gülden Karaböcek şu anda ne yapıyor?​

ŞarkıcıOyuncuBesteciGülden Karaböcek/Meslekleri
Ama Evlisin şarkı sözleri kime ait?
Yıldız Tilbe’nin ‘Ama Evlisin’ şarkısını kime yazdığı ortaya çıktı. “2002’de evli bir erkeğe âşıktım” diyen şarkıcının platonik aşkının, o zamanlar evli olan ünlülerin fotoğrafçısı Ali Eşitmez olduğu öğrenildi.

Geri