AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yildiz Asyali neden ayrildi?

Editör

Yeni Üye

Yıldız Asyalı neden ayrıldı?​

Asyalı, şunu söylüyor: “Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık.” Yani resmi nikah olmadan sadece düğün yapmışlar aslında. Evlenmiyorlar ama düğün yapıyorlar. Bir köpek mevzusundan ötürü kavga edip ayrılıyorlar.

Yıldız Asyalı nın kızı var mı?​

Ayşe Mira VatanseverYıldız Asyalı / Kızı

Yıldız Asyalı evli mi?​

Yıldız Asyalı evli mi?
Emre VatanseverYıldız Asyalı / Eşi (e. 2015–2017)

Asyalı kaç yaşında Yıldız Asyalı?​

38 yaşında (26 Mayıs 1983)Yıldız Asyalı / Yaş

Yıldız Asyalı yüzüne ne oldu?​

Arka koltukta otururken, ön koltuğa çarptım. Yanağım şişti. Babama da söyleyemedim. 1 hafta 10 gün sonra geçti. Yanağım böyle gamze gibi kaldı.

Yıldız Asyalı Bosandı mı?​

Yıldız Asyalı Bosandı mı?
Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever, 2017 yılında boşandı. 30 Haziran 2020’de yönetmen Kerem Saka ile evlendi. Kerem Saka ile evliliği 30 gün sürdü ve ardından boşandılar.
Yıldız Asyalı kimin kızı?​
Ümit AsyalıFiliz AsyalıYıldız Asyalı/Ebeveynleri
Yıldız Asyalı evli mi çocuğu var mı?​
23 Kasım 2015 tarihinde iş adamı Emre Vatansever ile evlenmiştir. Ayşe Mira adlı bir kızı var. Asyalı ve Vatansever Temmuz 2017’de boşandılar. 30 Haziran 2020’de yönetmen Kerem Saka ile evlendi.

Yıldız Asyalı kocası kim?​

Yıldız Asyalı kocası kim?
Emre VatanseverYıldız Asyalı / Koca (e. 2015–2017)

Yıldız Asyalı nın eşi kim?​

Yıldız Asyalı nın kocası kimdir?​

Asyalı kimin kızı?​

Asyalı kimin kızı?

Yıldız Asyalı Arda Kural için ne dedi?​

Yıldız Asyalı, bana çok acı çektirdi ama kendi de çok acı çekti.” ifadelerini kullandı. Haklı nedenlerinin olduğunu söyleyen Asyalı, “O dönem, aramız bozuktu. Benim bir travmam vardı. Ev telefonundan ‘Arda gitti mi’ diye telefon açtım bir kız açtı ‘anne Arda’yı soruyorlar’ dedi.

Yıldız Asyalı çocuğu var mı?​

Ayşe Mira VatanseverYıldız Asyalı / Çocukları

Yıldız Asyalı çocuğunun babası kim?​

Yıldız Asyalı çocuğunun babası kim?
2015 yılında iş adamı Emre Vatansever’le nikah masasına oturan Yıldız Asyalı’nın Ayşe Mira isminde bir kızı var.

Yıldız Asyalı ve Kerem Saka'nın evliliği köpek mevzusundan dolayı kavga edip ayrıldıkları belirtiliyor. Ancak, Yıldız Asyalı için Kerem ile yaşanan bu ilişkinin sona ermesiyle birlikte Kerem sayfasının kapandığı ifade ediliyor.

Yıldız Asyalı'nın Ayşe Mira adında bir kızı olduğu bilgisi veriliyor. Ayşe Mira'nın babası ise iş adamı Emre Vatansever. Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever, 2015 yılında evlenmiş ancak 2017 yılında boşanmışlar.

Yıldız Asyalı'nın doğum tarihi 26 Mayıs 1983 olduğu belirtilerek, şu an 38 yaşında olduğu bilgisi paylaşılıyor. Ayrıca, Yıldız Asyalı'nın yanağındaki gamze gibi izin arka koltukta otururken ön koltuğa çarpması sonucunda oluştuğu ve bir hafta on gün sonra geçtiği ifade ediliyor.

Ayrıca, Yıldız Asyalı'nın Arda Kural için söylediklerine de yer veriliyor. Asyalı, Arda Kural'ın kendisine ve kendisinin de Arda'ya acı çektirdiğini ifade ederken, kendi yaşadığı travmaların etkisiyle ilişkilerinin bozulduğunu belirtiyor.

Son olarak, Yıldız Asyalı'nın çocuğunun babasının Emre Vatansever olduğu ve Ayşe Mira adında bir kızı olduğu detayı paylaşılıyor.

Geri