AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yildiz Asyali Arda Kural ne zaman sevgiliydi?

Editör

Yeni Üye

Yıldız Asyalı Arda Kural ne zaman sevgiliydi?​

Arda Kural ve Yıldız Asyalı magazin gündeminde konuşulan isimlerin başında yer alıyor. 1998 Eyvah Kızım Büyüdü setinde tanışan ve birbirlerine aşık olan ikili o günlerde yaşadığı tutkulu aşkı 2. Sayfa ekranlarında anlattı. Peki, Arda Kural ile ilgili aramalar hız kazandı.

Yıldız Asyalı ve Arda Kural sevgili mi?​

Arda Kural, geçtiğimiz akşam eski sevgilisi Yıldız Asyalı’yı sahne aldığı mekanda dinlemeye gitmişti. 24 yıl sonra görüşen ikili bugün 2. Sayfa’da karşı karşıya geldi. Yaşadıkları aşkı anlatan eski sevgililerin peş peşe gelen itirafları programa damga vurdu. Programa önce Yıldız Asyalı konuk oldu.

Yıldız Asyalı yüzüne ne oldu?​

Yıldız Asyalı yüzüne ne oldu?
Arka koltukta otururken, ön koltuğa çarptım. Yanağım şişti. Babama da söyleyemedim. 1 hafta 10 gün sonra geçti. Yanağım böyle gamze gibi kaldı.

Arda Kural ve Yıldız Asyalı neden ayrıldı?​

Arda Kural ve Yıldız Asyalı neden ayrıldı?
“SEVGİLİYKEN ARDA’NIN EVİNİ ARADIM TELEFONU NİŞANLISI AÇTI” İhaneti kabul eden Yıldız Asyalı ise “Benim bir travmam vardı. Arda’nın evini aradım bir kadın çıktı ve kim olduğunu sorduğumda da ‘Arda’nın nişanlısıyım’ dedi. Ben beraber olduğumuzu biliyordum. Sonra da bu ihanet oldu” dedi.

Yıldız Asyalı evli mi bekar mı?​

2015 yılında işadamı Emre Vatansever’le nikah masasına oturan Yıldız Asyalı’nın Ayşe Mira isminde bir kızı var. Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever, 2017 yılında boşandı. 30 Haziran 2020’de yönetmen Kerem Saka ile evlendi.

Yıldız Asyalı yaşı kaç?​

38 yaşında (26 Mayıs 1983)Yıldız Asyalı / Yaş

Yıldız Asyalı nın eşi kimdir?​

Yıldız Asyalı nın eşi kimdir?
Emre VatanseverYıldız Asyalı / Eşi (e. 2015–2017)

Yıldız Asyalı bekar mi?​

Yıldız Asyalı bekar mi?

Yıldız Asyalının kızı kimden?​

23 Kasım 2015 tarihinde iş insanı Emre Vatansever ile evlenen Yıldız Asyalı’nın Ayşe Mira adlı bir kızı var.

Yıldız Asyalının kızı var mı?​

Ayşe Mira VatanseverYıldız Asyalı / Kızı

Yıldız Asyalı ilk eşi kimdir?​

Yıldız Asyalı ilk eşi kimdir?
23 Kasım 2015 tarihinde iş insanı Emre Vatansever ile evlenen Yıldız Asyalı’nın Ayşe Mira adlı bir kızı var. 2017 yılında Emre Vatansever’den boşanan Yıldız Asyalı, 30 Haziran 2020’de yönetmen Kerem Saka ile evlendi.

Yıldız Asyalı ve Arda Kural'ın ilişkileri üzerine verdiğiniz bilgiler oldukça detaylı ve dolu dolu. 1998 yılında Eyvah Kızım Büyüdü setinde tanışan ve aşık olan ikili, tutkulu bir aşk yaşamış. Sonradan ayrılsalar da aralarındaki ilişki ve yaşananlar hala merak konusu olmaya devam ediyor.

Yıldız Asyalı'nın yaşadığı bir anıda yüzüne çarpması sonucu oluşan gamze benzeri şişlik ilginç bir detay. Acaba o anı görenlerin tepkisi nasıldı merak konusu.

Arda Kural ve Yıldız Asyalı'nın neden ayrıldığı konusu da enteresan. Yıldız Asyalı'nın yaşadığı bir ihanet anısını paylaşması ilişkilerinde neler yaşandığına dair ipuçları veriyor.

Yıldız Asyalı'nın hayatındaki dönüm noktaları ve ilişkileri hakkında detaylı bilgiler vermek de oldukça faydalı oldu. Onun yaşamındaki değişimler ve ilişkilerinin gidişatı hakkında bilgi sahibi olmak izleyiciler için ilginç olabilir.

Son olarak Yıldız Asyalı'nın kızı Ayşe Mira'nın kimden olduğu ve Yıldız Asyalı'nın evlilik süreçleri hakkında verdiğiniz bilgiler de merak edilen konulara ışık tutuyor. Bu detaylı bilgilerle konunun daha iyi anlaşılmasına katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Teşekkürler!

Geri