AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yildiz Asyali Arda Kural hangi dizide oynuyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yıldız Asyalı Arda Kural hangi dizide oynuyor?​

Sayfa programına katılan ünlü oyuncu Arda Kural, ilk aşkı Yıldız Asyalı hakkında açıklamalar yaptı. Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde birlikte oynayan ikili birbirleri hakkında çarpıcı açıklamalara imza atıyor. Açıklamalar ardından gündeme gelen oyuncu ve müzisyen Yıldız Asyalı hayatı ile merak konusu oldu.

Yıldız Asyalı oyuncu kimdir?​

Yıldız Asyalı (d. 26 Mayıs 1983), Türk oyuncu ve şarkıcı. İstanbul doğumlu olan Asyalı, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Yıldız Asyalı’nın müziğe karşı ilgisi küçük yaşlarda başladı, o yüzden daha çok küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı ve beş yaşında piyano çalmayı öğrendi.
Ümit AsyalıYıldız Asyalı / Babası
Yıldız Asyalı Arda Kural barıştı mı?
Eski aşıklar 24 yıl sonra yeniden bir arada! Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle Türkiye’nin gündemine oturan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Arda Kural, 2000’li yılların başında aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile yeniden bir araya geldi.
Yıldız Asyalı evli mi?
Emre VatanseverYıldız Asyalı / Eşi (e. 2015–2017)

Yıldız Asyalı kimin kızı?​

Ümit AsyalıFiliz AsyalıYıldız Asyalı/Ebeveynleri

Yıldız Ardayı kiminle aldattı?​

24 yıl önce ‘Eyvah Kızım Büyüdü’ dizisinde birlikte rol aldığı ve büyük aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile ilişkisinden bahseden Arda Kural şunları söyledi: “Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam.
“YILDIZ BENİ ALDATTI” Yıllar önce aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile ilişkisinden bahseden Arda Kural şunları söyledi; “Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam. Erkeklerin kadınlar üzerinde kalıcı bir etkisi vardır.
Yıldız Asyalı nın eşi kimdir?
Yıldız Asyalı kaç kez evlendi?
Arda Kural’ın katıldığı bir televizyon programında Yıldız Asyalı’ya çok aşık olduğunu itiraf etmesi sonrası Yıldız Asyalı’nın hayatı merak edildi. Yıldız Asyalı iki evlilik yaptı.

Geri