Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Kampüsünde Hangi Bölümler Var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Kampüsü, birçok farklı bölümü bünyesinde barındırmaktadır. Üniversite bünyesinde hukuk, tıp, mühendislik, işletme ve iletişim gibi farklı disiplinlerde eğitim verilmektedir. Bu bölümler, öğrencilere geniş bir alan seçeneği sunarak kariyerlerini şekillendirmelerine olanak sağlamaktadır. Etlik Kampüsü, modern ve donanımlı eğitim olanaklarıyla öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca, kampüs içerisinde yer alan laboratuvarlar, kütüphane ve spor alanları gibi tesisler öğrencilerin eğitim hayatını desteklemektedir. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Kampüsü, öğrencilere kaliteli bir eğitim ortamı sunarak gelecekteki başarılarına katkıda bulunmaktadır.
İçindekiler

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Kampüsünde Hangi Bölümler Var?​

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Kampüsü’nde çeşitli alanlarda eğitim veren birçok bölüm bulunmaktadır. Bu bölümler arasında Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Fen Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi gibi birçok fakülte yer almaktadır.
Bunun yanı sıra Etlik Kampüsü’nde Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu gibi eğitim kurumları da bulunmaktadır. Yüksekokullar arasında Yabancı Diller Yüksekokulu ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu gibi bölümler yer alırken, Meslek Yüksekokulları arasında Elektrik, İnşaat, İş Sağlığı ve Güvenliği, Adalet ve Turizm ve Otel İşletmeciliği gibi çeşitli alanlar bulunmaktadır.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Kampüsü’ndeki bölümler öğrencilere geniş bir eğitim ve kariyer seçeneği sunmaktadır. Her bölüm kendi alanında uzman öğretim kadrosu ve modern eğitim olanaklarıyla öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Üniversitenin internet sitesi üzerinden bölümler hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak mümkündür.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Kampüsünde Hangi Bölümler Var?​

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Kampüsü
16 farklı bölümde eğitim vermektedir.
Diş Hekimliği
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
Hemşirelik

Eczacılık
Tıp

Beslenme ve Diyetetik
Ebelik
Psikoloji