- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
YGYO battı mı?
Yeşil GYO iflas davası 9 Mayıs’a bırakıldı! İcra Hukuk Mahkemesi tahkikat duruşmasının 9 Mayıs 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi.Yeşil Plaza satıldı mı?
Yeşil Plaza 212 milyon TL’ye Körfez Enerji’ye satıldı! Yeşil GYO, Zeytinburnu’nda bulunan yüzde 50 hissesine sahip olduğu 37 bin 50 metrekarelik Yeşil Plaza’nın Körfez Enerji San. Ve Tic. A.Ş.’ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verdi.Yeşil Holding sahibi kimdir?
Yeşil Holding sahibi kimdir?Engin Yeşil: Yap-kirala dönemine geçtik! Son yıllarda gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Yeşil Holding, otomotiv ve enerji sektörlerindeki girişimlerine odaklandı. 1 milyar TL ciroya sahip Yeşil Holdingin yönetim kurulu başkanı Engin Yeşil, “İnşaatta sıkıntı olmasa ciroyu ikiye katlardık” diyor.
Innovia 4 inşaata başladı mı?
Daire teslimlerine Temmuz 2021 tarihinde başlanılacak ve Finansör Banka’nın bu projedeki garantör riski kapanacaktır. 4. İnnovia 4 Projesi inşaat imalat çalışmalarına başlanmıştır. Kat irtifakı kurulumu için arsa sahiplerinden vekâlet toplanması süreci devam etmektedir.Innovia 4 Devam Edecek mi?
Yeşil Holding’e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt’taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 24 Eylül’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.Engin Yeşil kimdir nerelidir?
Engin Yeşil kimdir nerelidir?Engin Yeşil 1966 Diyarbakır doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır’da tamamlamıştır.
Engin Yeşil ne iş yapıyor?
2004- 2015 yılları arasında Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, 2015 yılından itibarense Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. 2018 yılında yapılan TOBB Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir.Engin Yeşil kaç yaşında?
Engin Yeşil, 1962 İstanbul doğumlu. 2006 yılında Yeşil İnşaat’ı kurarak inşaat sektörüne giren Engin Yeşil, ilk öğrenimini Kültür Koleji’nde gördü. Kültür Koleji’ni bitirdikten sonra Şişli Terakki Lisesi’nde okuyan Engin Yeşil, daha sonra ABD’de University of Florida’da da eğitim aldı.Yeşil Yatırım Holding ne yapar?
Yeşil Yatırım Holding ne yapar?Yeşil Holding, Ortadoğu Enerji ile çevre dostu enerji üretimi yapmaktadır. Kemerburgaz Odayeri, Şile Kömürcüoda ve Kocaeli Solaklar sahalarında yenilenebilir enerji kaynaklarına endeksli Türkiye’nin en büyük çöp gazından (LFG) enerji üretimi yapan tesislerine sahiptir.