Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ygg toplantisi nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ygg toplantısı nasıl yapılır?​

YGG Toplantısın 5 aşamalı bir süreç olarak değerlendirmek gerekir.
- AŞAMA. Plan ve Gündem Oluşturma,
- AŞAMA. YGG Duyurusunun Yapılması,
- AŞAMA. YGG Hazırlıklarının Yapılması,
- AŞAMA. YGG Toplantısının Gerçekleştirilmesi,
- AŞAMA. YGG Toplantı Çıktıları Bildirimi’ dir.
Badem göz gözü küçültür mü?
Badem göz işlemi gözü küçültür mü? Hayır, işlem sadece gözlere daha çekik bir form verir.
Badem göz nasıl yapılır?
Cerrahi bir işlem olan Badem Göz Estetiğide lokal anestezi uygulandığı için hasta operasyon sırasında acı hissetmez. Uyuşma sonrasında gözün dış üst köşesinden bir kesi açılarak özel cerrahi iplikle göz yukarı doğru çekilir. Askı doku kemik zarına sabitlenir ve göz “Badem Göz” şekline kavuşmuş olunur.

Yönetim gözden geçirme toplantısı nasıl yapılır?​

Yönetimin gözden geçirme toplantısı, yılda bir kez fakülte yönetim kurulunda yapılmaktadır. Bu toplantıda, kalite hedefleri, ölçüm kriterlerine göre değerlendirilerek gerçekleştirme oranları saptanmakta, başarısız olunan hedefler ele alınarak başarıya ulaşılması için gerekenlerin yapılması karara bağlanmaktadır.
Ygg toplantısı yılda kaç kez yapılır?
YGG toplantıları genel olarak yılda bir veya 2 defa yapılmakla birlikte periyot konusunda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.
Badem göz estetiği günah mı?
Diyanet’in kitabında, estetik operasyonları için “Dikkat çekmek, daha güzel görünmek amacıyla, yaratılıştan verilmiş olan özellik ve şekillerin değiştirilmesi İslam dininde, fıtratı bozma kabul edilerek yasaklanmıştır” denildi.

Ygg toplantısı ne zaman yapılır?​

Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı neden yapılır?
Yönetim gözden geçirme toplantılarının önemi tartışılmaz, ancak verimliliği tartışılabilir. Şimdiki durumu inceleyip analiz ederek, kısa ve orta vadeli yapılması gereken faaliyetleri belirlemek ve bu faaliyetlere yönelik kaynak ayırıp, sorumlulukları ve hedefleri belirlemek bu toplantının başlıca konusudur.

Geri