AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yetkilendirme kodu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yetkilendirme kodu nedir?​

Domain transfer kodu; domain transfer işleminde domain doğrulamasının yapılmasını sağlayan bir yetkilendirme kodudur. Domain transfer işlemi için aldığınız bu kod (şifre), alan adınızın tapu belgesi gibidir ve kredi kartı işlemlerinizde telefonunuza gelen onay kodu benzeri mantıkla çalışarak ekstra güvenlik sağlar.
Alan adı Transfer kodu nasıl alınır?
Alan Adı Transfer Kodu Nasıl Alınır?
- Adım 1 Müşteri Girişi. Müşteri yönetim panelinize giriş yapınız:
- Adım 2 Alan Adı Listesi. Alan Adları ->Alan Adı Listesi butonuna tıklayınız.
- Adım 3 Transfer Kilidi. Açılan sayfada Transfer Kilidi sekmesine geçiş yapınız:
- Adım 4 Transfer Kodunu Kopyala.
EPP transfer kodu nedir?
EPP Kodu yayın olarak alan adı transferlerinde kullanılan güvenlik kodudur. Domaini bir şirketten başka bir şirkete transfer edeceğiniz zaman. Eski şirketten bu kodu temin etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde domaini hiç bir yere transfer etme şansınız yok.

GoDaddy EPP kodu nasıl alınır?​

Alan adınızı GoDaddy dışına transfer etmek için yetkilendirme kodu alın.
- GoDaddy Alan Adı Kontrol Merkezi’nizde oturum açın.
- Alan Adı Ayarları sayfasına gitmek için aktaracağınız alan adını seçin.
- Ek Ayarlar altında, Alan adını GoDaddy dışına transfer et öğesini seçin.
Yetki kodu nedir?
Yetki kodu, belli kartlar veya işlemlerin girişini, değiştirilmesini, incelenmesini veya kullanılmasını kısıtlamak için kullanılır. Program bölümlerinde açılan kartlar ve işlemlerde kullanılan fişler için ayrı ayrı verilir.
Alan adı transferi ne kadar sürer?
Alan adı transferi kaç gün sürer? Alan adı transfer işlemleri genellikle 7 gün içerisinde tamamlanmaktadır. Bazı özel durumlarda bu süre daha uzun olabilir.

GoDaddy alan adı transferi ne kadar sürer?​

Değişiklikleriniz kabul edilince bir onay mesajı alırsınız. Alan adı transferlerinin tamamlanması genellikle 5 ila 7 gün sürer.
GoDaddy transfer nasıl yapılır?
Alan adımı başka bir GoDaddy hesabına taşıma
- GoDaddy Alan Adı Kontrol Merkezi’nize giriş yapın.
- Başka bir hesaba taşımak istediğiniz alan adlarının yanındaki onay kutularını işaretleyin.
- Mülkiyet seçeneğini seçin > Diğer GoDaddy Hesabına Taşının.
- Yeni hesap sahibinin e-posta adresini girin.
Logo yetki kodu nedir?
Yetki Kodu: Kullanıcının kart ya da fiş üzerinde işlem yapmaya yetkili olacağı koddur. Burada verilen yetki koduna göre kullanıcı kayıtlar üzerinde işlem yapabilir. Her kullanıcının iş tanımına göre, kullanabileceği kayıtlar değişik olacaktır. Detaylı yetki tanımlaması için öncelikle planlama yapmak gerekir.

Alan adı ne zaman transfer edilebilir?​

Alan adı tescil edildikten sonra en az 60 gün geçmiş olmalı ve bitiş süresine 20 günden fazla zaman kalmış olmalıdır. (20 gün zorunlu değildir. ancak problem çıkarsa tekrar işlemi başlatma süresi verecektir.) Bu iki süre arasında domaininizi transfer edebilirsiniz.
Alan adı transferi ücretli mi?
Domain transfer işlemi aslında ücretsiz bir işlemdir.
Domain transfer nasıl yapılır?
Domain Transferi Nasıl Yapılır?
- Transfer Öncesi. Mevcut firmanızdan transfer kodunu alın.Alan adı transfer kilidini ve whois gizliliğini kaldırın.
- Transferi Başlat. Transfer etmek istediğiniz alan adını,transfer kodu ile birlikte girerek işlemi başlatın.
- Transferi Onayla.
- Transfer Başarılı

LOGO GO programında firma tanımlama işlemi programın hangi ana bölümünde yapılır?​

Sistem işletmeni program bölümü Yönetim menüsü altında yer alan Organizasyon Tanımları seçeneği ile organizasyon şemaları tanımlanır ve firmaya ait olan şema bu alandan seçilir.

Geri