Yesim Salkim aslen nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yeşim Salkım aslen nereli?​

Yeşim Salkım 12 Nisan 1968 yılında Ankara’da doğdu. Müzisyen Dursun Salkım’ın kızı olan Yeşim Salkım Ankara’da doğdu, Kavaklıdere’de büyüdü. Saint Benoît Fransız Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü’nde öğrenim gördü.

Yeşim Salkım şu an evli mi?​

Hakan Eratike. 2009–2015İlker İnanoğlue. 2006–2007Arben İçlie. 2003–2005Hakan Uzane. 1998–2001Mustafa İmree. 1988–1990Yeşim Salkım/Eşi
Yeşim Salkım kızı kimden?
Ünlü sanatçı Yeşim Salkım’ın 19 yaşındayken ilk evliliğini yaptığı Mustafa İmre’den dünyaya gelen kızı Gizem Salkım’ın Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf kareleri sosyal medyayı salladı.
Yeşim yeşim salkım kaç yaşında?
54 yaşında (12 Nisan 1968)Yeşim Salkım / Yaş

Yeşim Salkım babası nereli?​

Dursun Salkım (d. 1 Ocak 1941, Milas, Muğla) – (ö. 5 Eylül 2021, İstanbul), Türk şarkıcı ve müzisyen.

Yeşim Salkım in annesi kim?​

Sevim SalkımYeşim Salkım / Annesi
Yesim Salkım kimlerle evlendi?
Yeşim Salkım kimlerle evlendi?
2. evliliği: 1998 yılında Hakan Uzan’la olan evliliğiyle gündeme geldi. 2001yılında boşandılar. 3. evliliği: 2003 yılında Onur Air’in sahibi Arben İçli’yle evlendi.2005 yılının ortalarında boşandı. 4. evliliği: şubat 2006 yılında İlker İnanoğlu ile kısa süreli bir evlilik yaptı.
Gizem İmreAda EratikYeşim Salkım/Çocukları
Gelinim Mutfakta Yeşim biyografisi şöyle: Yeşim Öksüz 8 Aralık 1991 tarihinde Adıyaman’da doğdu. 29 yaşında olan Gelinim Mutfakta Yeşim, lisede grafik tasarım bölümünü okudu. Lisans eğitimi de alan Yeşim Öksüz fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümü mezunudur.
Yeşim Salkım Kürt mü?
12 Nisan 1968’de Ankara’da doğan Yeşim Salkım Arnavut kökenli Türk şarkıcı, sinema ve dizi oyuncusudur.
Yeşim salkımın babası kaç yaşında?
Müzisyen, ses sanatçısı Dursun Salkım, 1941 yılında Muğla’nın Milas ilçesinde dünyaya geldi. Orta eğitimini Milas’ta tamamladıktan sonra Edirne Öğretmen Lisesi’ni bitirdi ve öğretmen oldu.

Yeşim Salkım’ın babası kaç yaşında öldü?​

Sanatçı 5 Eylül 2021’de İstanbul’da Covid-19 tedavisi gördüğü bir hastanede 80 yaşında vefat etmiş cenazesi Ümraniye Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda toprağa verilmiştir.

Yeşim salkım ilker inanoğlu neden ayrıldı?​

BOŞANMANIN NEDENİ GÜZİDE DURAN’DIR Kurban’ın dilekçesinde, “İnanoğlu ve Salkım evlendikten sonra Duran ile ilgili haberler çıkmıştır. Müvekkillerim, Duran’ın kendileri ve evlilikleri hakkında yaptığı yorum ve hakaretler nedeniyle zor duruma düşmüşlerdir.
Yeşim Salkım eşinden neden ayrıldı?
Boşanmayı Hakan istedi, ben de evet dedim. Neden diye sordum ama bir cevap alamadım. Kadın ayrılığı adlandırır ya, erkek için ise bitmişse bitmiştir.” Salkım, röportajında bir de itirafta bulundu, “Bu ayrılığın gelişini hiç mi hissetmedin?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Hissettim biraz ama yine de bilemiyorsun ki.

Geri