AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okulu İletişim

Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kasabamızın Namık Kemal Mahallesinde bulunan okulumuzun 1975 tarihinde yapımına başlanmış ve 1977 yılında bitirilerek aynı yılın Şubat ayında eğitim öğretime açılmıştır.Okulumuzda 8 derslik,müdür odası,müdür yardımcısı odası,öğretmenler odası,bilişim ve teknoloji laboratuarı ve ders araç gereçleri odası bulunmaktadır.Okulumuzda anasınıfı dahil 115 erkek 111 kız toplam 226 örenci öğrenim görmektedir.

Okulumuzda bir müdür,bir müdür yardımcısı,beş sınıf öğretmeni,bir sosyal bilgiler öğretmeni,bir fen ve teknoloji öğretmeni,bir ingilizce öğretmeni,bir türkçe öğretmeni toplam 11 öğretmen görev yapmaktadır.açıkta kalan dersler kasabamızdaki diğer okullardaki öğretmenlerin görevlendirilmesiyle doldurulmaktadırç.Okulumuzda memur ve hizmetli bulunmamaktadır.

Yeşilyurt kasabası Manisa ilinin Alaşehir ilçesine bağlı güzel bir kasabadır.Kuzeyde Caber Kamara ve gümüşçay köyleri,güneyde Bağlıca ve Üzümlü(Katırlı) köyleri,Doğuda Çavuşlar ve Caber Burhan köyleri,batıda Killik Kasabası ve Sobran köyü ile çevrilidir.İle uzaklığı 134 km, ilçeye uzaklığı 15 km'dir.Rakımı 176 m'dir.Kasaba Alaşehir-Eşme-Uşak karayolunun kuzeyindeve söz konusu yola bitişik vaziyette olup yola 2 km. paralel olarak uzanmaktadır.Oturumu tamamen düz ve elverişli bir ova olarak verimli topraklar üzerine yayılmıştır.

Kasabamız Sanayi ve işletmecilik alanında büyük yatırımlara muhtaç kasabamızda daha çok küçük esnaf sınıfına giren tamirci,kaynakçı,kunduracı,demirci,marangoz,terzi gibi küçük el sanatları ile halkın ve çevremizdeki köylerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekildedir. Halkın başlıca uğraşım alanı tarımdır.Önceleri geleneksel ve ilkel olarak yapılan tarım çalışmalarının yerini modern bir tarza bırakmıştır. genel olarak bağcılık faaliyetleri yürütülmektedir.

Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu: 236 685 40 42
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Namık Kemal Mahallesi Yeşilyurt Kasabası
Okulun Web Adresi: http://yesilyurtfatih.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 392774@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okulu Resimleri :