- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Yeşil hisse sahibi kim?
YESIL YATIRIM HOLDING A.S.Yeşil yatırım hangi pazarda?
Yeşil Yatırım Holding A.Ş.’nin şirket paylarının Yakın İzleme Pazarı’ndan, Ana Pazar’a geçmesi için yaptığı başvuru, Borsa İstanbul tarafından değerlendirilerek 28/02/2018 tarihinden itibaren Ana Pazar’da işlem görmeye başlamasına karar verildi.Kamil Engin Yeşil Kimdir?
Kamil Engin Yeşil Borova Yönetim Kurlu Başkanı oldu! Borova Yapı Endüstrisi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu’ nda yapılan açıklamaya göre Kamil Engin Yeşil Borova Yönetim Kurlu Başkanı oldu. önetim Kurulu Üyeliklerine ise, Sn.Yaşar Altıparmak ve Sn.Hüseyin Kızanlıklı seçildi…
Yeşil sermaye artırımı ne zaman?
Şirketimizin bedelli sermaye artırımının tamamlanması sonucu, şirket esas sözleşmesinin sermaye maddesi olan 7.maddesinin tadil onayı için 09.07.2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvuru neticesinde 03.08.2021 tarihinde onaylanmıştır., 02.09.2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı …
Engin Yeşil kaç yaşında?
Engin Yeşil 1966 Diyarbakır doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır’da tamamlamıştır.Yeşil Gayrimenkul sahibi kim?
YESIL GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.Innovia 4 Devam Edecek mi?
Yeşil Holding’e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt’taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 24 Eylül’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.