Yeşil Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler
250 gram yeşil fasulye
1 soğan
1 yemek kaşığı salça
1 bardak yoğurt
Pul biber
Karabiber
Tuz
Yeşil Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Fasulyeleri doğrayıp sonra suda haşlıyoruz.
Tavaya sıvı yağı alıp üzerine ince uzun doğranmış soğanları ekliyoruz.
Güzelce pembeleşince salçayı ekleyip güzelce kavuruyoruz.
Üzerine soğumuş olan fasulyeleri ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
Fasulyeler uygunca kavrulunca ocaktan alıyoruz.
Üzerine yoğurt döküp ( dilerseniz sarımsaklı yapabilirsiniz) nane ve pul biberle süsleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun
250 gram yeşil fasulye
1 soğan
1 yemek kaşığı salça
1 bardak yoğurt
Pul biber
Karabiber
Tuz
Yeşil Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Fasulyeleri doğrayıp sonra suda haşlıyoruz.
Tavaya sıvı yağı alıp üzerine ince uzun doğranmış soğanları ekliyoruz.
Güzelce pembeleşince salçayı ekleyip güzelce kavuruyoruz.
Üzerine soğumuş olan fasulyeleri ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
Fasulyeler uygunca kavrulunca ocaktan alıyoruz.
Üzerine yoğurt döküp ( dilerseniz sarımsaklı yapabilirsiniz) nane ve pul biberle süsleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun