AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yesil alan muayene ucreti ne demek?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.242
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Yeşil alan muayene ücreti ne demek?​

Yeşil Alan Uygulamasında acil olmayan hastalar acil servislerde muayene olsalar dahi acil işlemi görmeyecek ve normal muayeneler için öngörülen ücreti ödeyecekler.
182 yeşil liste ne demek?
Yeşil Liste, takip gerektiren hasta listesidir. Muayene sonrası hekim tarafından uygun görülen hastalar yeşil listeye kaydedilir. Yeşil liste kaydı yapılan hastalar 180 gün süre ile ilgili uzmanlık gerektiren polikliniklere Alo 182, Mobil uygulama ya da MHRS web sitesi ile randevularını alabilirler.
Yeşil alan muayenesi ücretli mi?
SUT hükümlerine göre özel sağlık kuruluşlarının acil servislerinde kırmızı ve sarı alan muayenesine giren hastalardanilave ücret alınmamaktadır. Yeşil alan muayenesine giren hastalarda ilave ücret alınmaktadır.

Acilde muayene ücreti ne kadar?​

1-Acil olarak hastaneye başvurduğumuzda ücret alınır mı? 1-Acil polikliniğine başvuru sonrasında hekim tarafından yapılan değerlendirme ile acil hal kabul edilen kişilere sunulan acil sağlık hizmetlerinden hiçbir şekilde ücret alınamaz.
Yeşil alan arsa ne demek?
Kendiliğinden, doğal süreçte oluşan yeşil alanlar, insanların toplanıp, dinlenme, buluşma, eğlenme, ticari amaç ile buluştukları alanlardır. İnsan eliyle oluşturulan yeşil alanlar ise şehir plancıları, mimar ve peyzaj mimarları tarafından oluşturulan alanlardır.
Yeşil alan 2 nedir?
Acil Servise başvurmak durumunda kalan hastalarımız yine durumu ağır ise Kırmızı ve Sarı Alanda öncelikli konumdayken Yeşil Alanda bakılması gereken hastalarımız da KBB, Dâhiliye, Çocuk Hastalıkları, Ortopedi gibi hastalığıyla ilgili branşlarda tedavilerini olabilecekler.
A – Orman ve İmar Uygulaması 6831 sayılı Orman Yasasının, 22.05.1987 tarih, 3373 sayılı Yasa ile değişik 11’inci madde üçüncü fıkrası: “Kadastrosu yapılıp kesinleşen Devlete ait ormanlar, tapu dairelerince hiçbir harç, vergi ve resim alınmaksızın Hazine adına tescil olunur” hükmündedir.
 
Geri
Üst