AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yerli elektrikli traktor e ne oldu?

Editör

Yeni Üye

Yerli elektrikli traktör e ne oldu?​

Önder Yol, yerli elektrikli traktörün Haziran 2021’de seri üretime gireceğini açıklamış, bu tarih Ocak 2022’ye kadar birkaç kez ertelenmişti. Ancak kısa süre önce tip onayı alınan traktörün seri üretime hazır olduğu resmen tescillenmiş oldu.

ZY elektrikli traktör ne zaman gelecek?​

“Orta boy elektrikli traktör 2022’de seri üretime girecek” Bu da hem büyük traktörlerin yapmış olduğu işleri yapacak hem de yurt dışında ‘Canavarlar’ diye adlandırılan traktörlerin de yaptığı bütün işleri yerine getirecek. Bu traktörlerimizin en büyük özelliği sessiz ve kokusuz olması.

Yerli elektrikli traktör ne aşamada?​

Yerli elektrikli traktör ne aşamada?
Önder Yol ve Ziraat Girişim Sermayesi ortaklığında kurulan ZY Elektrikli Traktör tarafından üretilen ilk nesil prototip araçlar, 39 farklı alanda yapılan testlerin ardından başarılı bir sonuç ortaya koyunca seri üretime geçilmesinin kararı alındı.

Türkiye’nin yerli traktörü hangisi?​

Yerli traktör markaları arasında öne çıkan Başak Traktör ürettiği modeller ile birlikte uzun bir süredir özellikle iç pazardaki ihtiyacı karşılamaktadır. Başak Traktör tarihsel olarak 1914 yılında kurulan tahta araba fabrikasına dayandırılmaktadır.

Elektrikli traktör seri üretime Geçti mi?​

ShiftDelete’de yer alan habere göre, Önder Yol ve Ziraat Girişim Sermayesi ortaklığında kurulan ZY Elektrikli Traktör tarafından üretilen ilk nesil prototip araçlar, 39 farklı alanda yapılan testlerin ardından başarılı bir sonuç ortaya koyunca seri üretime geçilmesinin kararı alındı.

Yerli elektrikli traktör fiyatı ne kadar olacak?​

Yerli elektrikli traktör fiyatı ne kadar olacak?
208 beygir gücünde olan orta boy traktörün ücreti, 390 bin Türk Lirası olarak belirlendi. Türk çiftçisine ise 195 bin TL’den satılacak. Heyecanla beklenen yerli elektrikli traktörün fiyatı açıklandı. 208 beygir gücünde bulunan orta boy traktörün fiyatı 390 bin TL’den piyasaya çıkacak.
Yerli elektrikli traktör fabrikası nerede?​
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 26 Temmuz 2019’da görücüye çıkan yerli ve milli elektrikli traktörün prototipi Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan fabrikada görüntülendi. Dilovası’nda kurulan fabrikada üretilecek traktör, 45 dakika şarj süresi ile 7 saat çalışabilecek.
New Holland yerli mi?​
New Holland, 1999 yılında Cnh Industrial N. V. bünyesine geçti. CNH Industrial N. V., Birleşik Krallık’ta küresel merkezi bulunan, çoğunluk hisseleri İtalyan Agnelli ailesi tarafından kontrol edilen İtalyan yatırım şirketi Exor’a ait olan bir çok uluslu şirkettir.

TürkTraktör ne kadar yerli?​

TürkTraktör ne kadar yerli?
TürkTraktör’ün traktörleri yüzde 90’a varan yerlilikle üretiliyor.

Erkunt Traktör Türk malı mı?​

Erkunt Traktör, 2003 yılında kurulmuş, Ankara’da üretim yapan Türk traktör markasıdır. Marka otomotiv yan sanayii alanında faaliyet gösteren Erkunt Sanayi A.Ş.

Elektrikli traktör fabrikası nerede üretiliyor?​

Yerli elektrikli traktör kaç beygir?​

Yerli elektrikli traktör kaç beygir?
Yerli Elektrikli Traktörün teknik özellikleri: 105 beygir gücü Bakım masrafı yok. %90’dan fazla yakıt tasarrufu. Tam şarj ile 7 saat aralıksız çalışabilme.

Elektrikli yerli traktör kim üretiyor?​

Türk Traktör nerede üretiliyor?​

Güçlü bir üretim teknolojisi bulunan TürkTraktör’ün Ankara’da, kendi üretim çatısı altında dişli ve ışıl işlem tesisleri, motor üretim tesisleri, kalite kontrol laboratuvarları, motor ve gövde test cihazları, bilgisayar destekli tasarım ve üretim altyapısı bulunmaktadır.

New Holland hangi ülkede üretiliyor?​

New Holland hangi ülkede üretiliyor?
New Holland ekipmanı tüm dünyada üretiliyor; Mevcut idari merkezler İtalya’nın Torino kentindedir. New Holland, Pennsylvania’da markanın Kuzey Amerika’daki merkez ofisi olarak hizmet veriyor ve dünyanın en büyük saman araçları üretim tesisinin evidir.

Yerli elektrikli traktör konusunda paylaşılan bilgileri detaylıca ele alalım:

Önder Yol tarafından kurulan ZY Elektrikli Traktör, Haziran 2021'de seri üretime gireceği duyurulmuş ancak daha sonra tarih birkaç kez ertelenmişti. Sonunda kısa bir süre önce tip onayı alınan traktörün seri üretime geçmeye hazır olduğu resmen onaylanmıştır.

Önder Yol'un açıklamasına göre, orta boy elektrikli traktör 2022 yılında seri üretime geçecek. Bu traktör, büyük traktörlerin yaptığı işleri yapabilecek ve yurt dışında "Canavarlar" olarak adlandırılan traktörlerin de işlevlerini yerine getirebilecek. Ayrıca, bu yerli elektrikli traktörler sessiz ve kokusuz bir şekilde çalışacaklar.

ZY Elektrikli Traktör, Önder Yol ve Ziraat Girişim Sermayesi ortaklığında kurulmuş olup, 39 farklı alanda yapılan testlerin başarılı bir sonuç vermesi üzerine seri üretime geçme kararı almıştır.

Fiyat konusunda ise 208 beygir gücündeki orta boy traktörün fiyatı 390 bin Türk Lirası olarak belirlenmiş ve Türk çiftçisine 195 bin TL'den satılacak şeklinde açıklanmıştır. Ayrıca, bu traktörün özellikleri arasında bakım masrafının olmaması, %90'dan fazla yakıt tasarrufu sağlaması ve tam şarj ile 7 saat kesintisiz çalışabilme özelliği bulunmaktadır.

Üretim noktasında, yerli elektrikli traktörlerin prototipleri Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bulunan fabrikada üretildi ve seri üretim için hazır hale getirildi.

Bu bilgiler doğrultusunda, yerli elektrikli traktörlerin gelişimi ve üretim aşamaları hakkında detaylı bir görünüm elde edebiliriz.

Geri