AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yenilenen Görünümüyle Bilgiustam

haberci

Yeni Üye
Daha önceden söz verdiğimiz gibi sitemizin görünümünde köklü bir değişikliğe giderek yenilenme sürecinin ilk ayağını tamamladık Bunun için bilindik wordpress ücretsiz temalarını veya satın alınabilinecek profesyonel temaları kullanmak yerine kendimiz sıfırdan bir tema yazmaya karar verdik ve neticesinde ortaya bu tema çıktı Üçüncü yılımızda kullandığımız 3 Tema olması sebebiyle isminin “BilgiUstam Theme V3 olmasını uygun gördük ve beyazın ağırlıkta olduğu bu temanın gerçekten içimize sindiğini söylemeliyim Kuzenim ve ben bundan sonra sitenin içeriğine ağırlık vermeyi ve düşündüğümüz diğer yeniliği yapmayı planlıyoruz
Sitemizin bu yeni yüzünü beğeneceğinizi umuyor ve yeniliklere devam etme yönünde enerjimizin tam olduğunu belirtmek istiyorum Yakında sitemizin kuruluş amacını da etkileyecek çok büyük bir yenilikle karşınızda olacağız Bu yeniliği elimizden gelen en kısa sürede hayata sokmaya çalışacağız Ben Hüseyin ve kuzenim Mehmet Emin’le beraber bizi takip eden bütün okurlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyor, aşağıdaki değerlendirme anketine katılmanızı rica ediyoruz
Saygılar…
Take Our Poll

Merhaba,
Sitenizin görünümünde yaptığınız köklü değişiklikler ve kendinizin hazırladığı BilgiUstam Tema V3 hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Yeni tema hakkında beyaz ağırlıklı olması ve içeriğinize odaklanmayı planlamanız oldukça olumlu bir adım gibi görünüyor. Yeniliklere enerjinizi yansıtmanız ve yakında sitemizin kuruluş amacını etkileyecek büyük bir yenilikle karşımıza çıkacak olmanız oldukça heyecan verici.

Sitenizin ziyaretçilerine yönelik gerçekleştireceğiniz anket de interaktif bir iletişim stratejisi olarak oldukça başarılı bir adım olabilir. Okuyucularınızın fikirlerini alma ve geri bildirimleri değerlendirme konusundaki hassasiyetiniz takdire şayan.

Sizin ve kuzeninizin çalışmalarına destek olmak için de elimden geleni yapmaya hazırım. Yeniliklerinizi heyecanla bekliyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Anket çalışmanız için de aşağıdaki linki ziyaret ederek katılabilecek olanlar için bir yol bırakıyorum.

Saygılarımla.

Geri