AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

yeni yıl mesajları kısa

haberci

Yeni Üye
2019 yeni yıl mesajları kısa
Eşe, dosta, akrabaya, arkadaşa, kısacası sevdiğiniz sevmediğiniz herkese 2019 yılında güzel dileklerde bulunmak isterseniz bu sayfamıza gözatın iyi seneler
Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler beceriksiz olmasın mutlu yıllar
Saatler bütün 00:00 olduğunda keşke zaman dursa, 2019 yılını bir kaç saat daha pozitif kutlasak ne olur yani fazla şeymi istiyorum dost ya
Şeker gibi tatlı, masal gibi hoş bir 2019 yılı diliyorum
2019 yılının sıhhat, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dileğiyle Neşe dolu yıllar
2019 yılının en hoş saatleri sizlerle olsun, tek derdiniz mutluluk olsun
Düşsüz büyük şeyler yapılamaz 2019 yılında bütün düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle
Hiç kusur yapmayan insan genelde hiçbir şey yapamaz 2019 yılında hatalarımızın eksik, başarılarımızın aralıksız olması dileğiyle mutlu yıllar
Yaşamınca hoş yıllar, mutlu yarınlar, cana yakın dostluklar hep senin olsun MUTLU YILLAR!
2019 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle İyi ve sağlıklı seneler!
2019 Yılı; Ülkemiz için ümitli, bereketli, 2019'de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir sene olmasını dileriz Nice Yıllara
Her yeni yıl bir diğer hoş 2019 yılbaşı sizlere hayatınız her tarafında unutamayacağız güzellikler yaşatsın Yeni yılınız kutlu olsun
Vakit su gibi akıyor sessizce ve 2019 yılına girerken hissediyorsun yılların ne dek ivedi geçtiğini Daha dün gözlerine utanarak bakarken şimdi ellerini tutuyorum Seni fazla seviyorum nice mutlu yıllara birlikte girelim sevgilim
Şayet ebedi değilim ama sonsuz bir aşkım var sana karşı ne 2019 yılı nede daha sonrakiler bitiremez içimdeki bu aşkı seni fazla seviyorum sevgilim Nice Mutlu Yıllara
Ateşim sen ol yanan ben olayım, rüzgarım sen ol küllerin olayım, denizim ol sahilin olayım, Sen 2019'im ol bende sana en hoş hediye olayım Nice Mutlu Yıllara canım sevgilim
Mesele Sene Başını Kutlamak değil Yeğen, Örneğin Yeni Yıla girerken bile seni unutmadığımı kullanmak Yeni Yılın Kutlu Olsun Nice mutlu yıllara
Bu Sene an be an sona yaklaşırken, 2019 yılının en hoş yıl olmasını dilerim O Kadar güzel olsun ancak sen bile kıskan o derece güzel olsun yani Nice mutlu Yıllara canım
2019 yılına dakikalar kala sana önce sıhhat sonra sevinç, rahat, baht ve bütün güzelliklerini doyasıya yaşayacağın bir sene geçirmeni dilerim 2019 Yılı Sana ve ailene, sevdiklerine sevinç vermesi dileği ile MUTLU YILLAR
Bu senenin sonunda yanınızda olamasamda en içten ve arkadaş canlısı duygularımdan dökülen mesajımla yanınızda oldupumu bilmenizi isterim 2019 Yılı Senin ve sevdiklerinin yılı olmasını temenni ederim Yeni yılını kutlarım
Mesafeler olsada aramızda, kalpleri ayırmaya yetmez, gözlerinin baktığı yerdeyim Şuan yanına değilim fakat koskoca 2019 yılını birlikte bitireceğiz Mutlu yıllar kalbimdesin unutma bunu
Kalbim attığı sürece herzaman yanındayım, gözlerim gördüğü sürece bilki unutulmayansın, en hoş yıllar seninle olsun, nice mutlu yıllarda birlikte edinmek ümidiyle
2019 yılına neredeyse yüzünden gülücükler, hayatın süprizlerle, yaşamında sıhhat ve rahatlık defalarca seninle olsun 2019 yılı sana en bahtı açık YIL olsun Nice yıllara canım
Kalbinden Rahat, yüzünden gülücükler ve hayatında bütün güzelliklerin seninle olması dileği ile 2019 yılı sana ve sevdiklerine huzurlu mutlu bir yıl olmasını dilerim, nice birlikte hoş yıllara
Dert ve acılardan uzaktan, yalan ve nankörlüklerden uzak, sevginin, huzurun, aşkın, en önemlisi sağlığın daima seninle olacağı bir sene dilerim 2019 yılı sana ve sevdiklerine refah getirmesini temenni eder yeni yılını kutlarım
Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı bütün dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle
Yeni yılın sağlık durumu mutluluk ve galibiyet doymuş geçmesini dilerim Her günün bir diğerinden daha neşelendirici geçsin Yeni yılın kutlu olsun *

Merhaba! Yeni yıl mesajları her zaman sevdiklerimizi mutlu etmek ve güzel dileklerde bulunmak için harika bir fırsattır. İşte sizin paylaştığınız güzel ve anlamlı 2019 yeni yıl mesajları:

1. Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler beceriksiz olmasın. Mutlu yıllar!
2. Şeker gibi tatlı, masal gibi hoş bir 2019 yılı diliyorum.
3. 2019 yılının sıhhat, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dileğiyle. Neşe dolu yıllar!
4. Hiç kusur yapmayan insan genelde hiçbir şey yapamaz. 2019 yılında hatalarımızın eksik, başarılarımızın aralıksız olması dileğiyle mutlu yıllar.
5. 2019 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle iyi ve sağlıklı seneler!
6. 2019 yılı; Ülkemiz için ümitli, bereketli, 2019'de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir sene olmasını dileriz. Nice Yıllara!
7. Her yeni yıl bir diğer hoş yılbaşı sizlere hayatınız her tarafında unutamayacağınız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

Bu güzel mesajlarla sevdiklerinize yeni yıl dileklerinizi iletebilir, onların yüzlerinde gülücükler oluşturabilirsiniz. Yeni yılınız kutlu olsun! 🎉

Geri