Yeni Honda CRV nasıl?
Kış koşulları sert yörelerde yaşayanlar için ideal, Diğer araçlar yolda kalırken ben çok zaman güvenle gitti. m. Çekişi ve donanımı iyi. 6 yıl garantili olduğundan olsa gerek servisi ve yedek parçası pahalı. Yeni Honda Crv yi deneyin arkadaşlar denedim ve hayran kaldım şuan aldım biniyorum kesinlikle tavsiyemdir.CRV sürekli 4 çeker mi?
Özet geçecek olursak bu araç sürekli 4×4 bir araç değil.Honda CRV hangi şanzıman kullanıyor?
Honda en çok beğenilen ve oldukça sadık bir müşteri kitlesi olan CR-V sonunda ülkemiz için en iyi kombinasyonla piyasaya verildi. 1.6 litre dizel ve 9 ileri tork konvektörlü şanzımanla.
Honda CRV çok yakar mı?
2021 Honda CR-V 1.5 CVT İnceleme D Segment içinde bulunan Honda CR-V, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 57 litrelik deposu ile şehir içinde 8.60 lt/100km, şehir dışında 6.20 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 7.10 lt/100km sahiptir.
Yeni kasa CRV ne zaman gelecek?
2023 Honda CR-V Kamuflajlı Fotoğraf Japon üretici elektrikli araç serisinde bulunan, mevcut CR-V modelinde kullanılan hibrit motor ünitesine yer verebilir. Honda CR-V’nin 2022’nin sonundan önce tanıtılması ve 2023’ün başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.Honda CR V tam otomatik mi?
Üstelik bu motor sadece manuel vites kutusuyla alınabiliyordu. Ancak yeni tasarlanan 1.6 litrelik dizel motor hem vergi avantajına sahip hem de dokuz ileri otomatik şanzımanıyla son derece ekonomik.Honda CRV hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?
Motorun ürettiği 160 beygirlik güce 350 Nm tork eşlik ediyor ve 9 ileri otomatik şanzımanla birlikte 134 gr/km karbondioksit salınımı gerçekleşiyor. Manuel şanzımanla 0-100 km/s hızlanmasını 9.4 saniyede tamamlayan CR-V 1.6 i-DTEC, 9 ileri şanzımanla 9.7 saniyelik değere ulaşıyor.
Honda hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?
Continuously Variable Transmission ya da Türkçe ismi ile Sürekli Değişken Şanzıman (CVT), Honda’nın çevre dostu teknolojilerinden sadece biridir. Sürücülerin devirlerine göre en uygun vites aralığında hareket etmesini sağlayan otomatik vites teknolojisi, VTEC ve i-MMD motorlarını tamamlayıcı bir etkiye sahiptir.