Yeni dogan bebege hangi marka sampuan kullanilmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yeni doğan bebeğe hangi marka şampuan kullanılmalı?​

En İyi 10 Bebek Şampuanı, Tavsiyesi ve Yorumları
Uni Baby Şampuan kepek yapar mı?
Uni Baby’nin 700 ml’lik içinde kimyasal boya paraben vs. İçermeyen saç ve vücut şampuanından aldım. Üretim tarihi 15.03.2019 idi. Saçım çok dökülüyor diye doktor önermişti ben de güvenerek aldım ve ilk kullanmamdan itibaren aşırı kaşıntı ve kepek olmaya başladı.
Dalin bebek şampuanı ne kadar?
Dalin 750 ml Bebek Şampuanı Mililitre (ml) seçenekleri: 50 ml232,60 TL/lt. 100 ml79,90 TL/lt.

Uni Baby bebek şampuanı yetişkinler kullanabilir mi?​

Yetişkinlerin cilt ve saç temizliğinde daha sağlıklı olduklarını düşünerek bebek şampuanlarını tercih edebildiklerini söyleyen Öğr. Üyesi Dr. Genada Sinani, “Bebek şampuanı yetişkin cildinde güvenle kullanılabilir mi? Kısacası evet.
Uni Baby şampuan içeriği temiz mi?
unibaby hem şampuan hem de bebek yağı olarak onlara göre çok temiz içeriğe sahip.
Yetişkinler bebek şampuanı kullanabilir mi?
Genellikle saçları kurutmazlar, saç derisini tahriş etmezler ve bebeğin cildini nemli ve yumuşak tutmaya yardımcı olurlar. Bu nedenle, erkek veya kadın herhangi bir yetişkinin bebek şampuanı kullanması kesinlikle güvenlidir ve herhangi bir sakıncası yoktur.

Erkekler Dalin kullanabilir mi?​

Yetişkinlerin cilt ve saç temizliğinde daha sağlıklı olduklarını düşünerek bebek şampuanlarını tercih edebildiklerini söyleyen Öğr. Üyesi Dr. Genada Sinani, “Bebek şampuanı yetişkin cildinde güvenle kullanılabilir mi? Kısacası evet.
Bebek şampuanı ile vücut yıkanır mı?
Saç ve Vücut Şampuanı olarak satılan ikili ürünler ise daha da hassas ve hipoalerjenik olarak formüle ediliyor. Dolayısıyla güvenli bir şekilde hem saç derisini temizlemek hem de yüz ve vücutlarını yıkamak için kullanılabiliyorlar.

Geri