AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yeni bir ekmek makinasi var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yeni bir ekmek makinası var mı?​

Ekmek makinaları katkısız güvenilir ekmek yemek isteyenler veya ekmek almak için dışarı çıkmaya üşenenler için çok güzel bir hizmet sunuyor büyük bir rahatlık sağlıyor. Önceleri gözümde büyüttüğüm için almaya cesaret edemedim. Bir çok elektirikli ev aletine göre yaptığı işle kıyaslandığında çok uygun bir ücrete sahip.
Ama böyle bir makinede bir ekmek kalıbı vardır.?
Zaten makine, bir ekmek kalıbı, yoğurma pervanesi ve taban kısmındaki rezistanstan oluşuyor, prensip bütün makinelerde aynı. Önemli olan metal ve plastik kısımlarının iyi malzemeden ve ekmek kalıbının da iyi kalite teflondan yapılmış olması.
Bir saatlik programda pişen ekmekler çok kabarıyor.?
İki saatlik programda pişen ekmekler resimdeki kadar kabarmıyor, uzun programda pişene göre biraz daha az kabarıyor, daha dolgun ekmekler oluyor.

Ne kadar uzun bir ekmek yapma makinesi var?​

Ekmek makinesinde standart bir ekmek yapacaksanız minimum 3 saatlik bir program seçmeniz gerekiyor. Benim kullandığım makinede hızlı ekmek yap gibi bir program var (1 saat 20 dakika sürüyor) ama hiç kullanmadım. Ekmek yapma makinesini seçerken iç hacmininin genişliğine dikkat etmenizi öneririm.
Neredeyse, ekmek makinesi nasıl kullanılır?
Ekmek makineleri artık bir çok özelliği içinde barındırıyor. Aldığınız makineyi sadece ekmek yapmak için değil, komposto, reçel, kek ya da çörek hazırlamak için kullanabiliyorsunuz. Sadece hamur mayalamak ya da pizza hamuru hazırlamak için kullanabilinmesi ise ayrı bir güzel.
Hangi tane tane ekmek makinesi var?
Benim ekmek makinemde 750 gr ve 1000 gr (1 kilo) olmak üzere 2 seçenek var. Ekmek tüketiminiz az bile olsa küçük hazneli bir makine almaktansa haznesi geniş bir makine almanızı tavsiye ederim. Çünkü yaptığınız ekmekleri hediye götürmek ya da misafirlerinize ikram etmek isteyebilirsiniz.

Geri