AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yeni Bir Apple Kimliği Nasıl Oluşturulur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Yeni Bir Apple Kimliği Nasıl Oluşturulur? Apple kimliği oluşturmak için öncelikle apple.com.tr adresine gidin. Giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifre belirleyin. Kimliğinizi oluştururken güçlü bir şifre kullanın. Ardından, kişisel bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girin. Kimlik oluştururken, güvenlik sorularını da yanıtlamayı unutmayın. Kimliğinizi onaylamak için e-posta adresinize gelen doğrulama bağlantısını tıklayın. Son olarak, Apple kimliğinizle giriş yaparak mağazadan uygulama indirebilir ve iCloud gibi hizmetlere erişebilirsiniz.
İçindekiler

Yeni bir Apple Kimliği oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Apple’ın resmi web sitesine gidin. Apple’ın web sitesine erişmek için tarayıcınızın adres çubuğuna “www.apple.com” yazabilirsiniz.
2. Adım: Ana sayfada sağ üst köşede yer alan “Hesap Oluştur” veya “Giriş Yap” seçeneğine tıklayın. Bu seçenek, yeni bir Apple Kimliği oluşturmanıza veya mevcut bir Apple Kimliği ile giriş yapmanıza olanak tanır.
3. Adım: “Hesap Oluştur” seçeneğine tıkladıktan sonra, kişisel bilgilerinizi girmeniz istenecektir. İsim, soyisim, e-posta adresi ve güvenlik sorusu gibi bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurun.
4. Adım: Bilgileri girdikten sonra, “Devam” veya “İleri” gibi bir düğmeye tıklayarak ilerleyin. Ardından, bir şifre oluşturmanız istenecektir. Güçlü bir şifre seçmeye özen gösterin ve şifrenizi güvende tutmak için başkalarıyla paylaşmamaya dikkat edin.
5. Adım: Şifreyi oluşturduktan sonra, Apple Kimliği oluşturma işlemi tamamlanmış olacaktır. Artık yeni Apple Kimliğinizle App Store, iTunes Store, iCloud ve diğer Apple hizmetlerine erişebilirsiniz.
Not: Yeni bir Apple Kimliği oluştururken, doğru ve geçerli bir e-posta adresi kullanmanız önemlidir. Ayrıca, güvenlik sorusu ve şifrenizi unutmamanız da önemlidir. Bu bilgileri güvende tutmak, Apple Kimliği’nizin güvenliğini sağlamak için önemlidir.

Yeni bir Apple Kimliği nasıl oluşturulur?
Apple Kimliği oluşturmak için apple.com.tr adresine girin.
Apple Kimliği oluşturmak için “Hesap Oluştur” seçeneğini tıklayın.
Gerekli bilgileri doldurun: ad, soyad, e-posta adresi ve şifre.
Apple Kimliği oluşturmak için güçlü bir şifre seçin ve kaydedin.

Yeni bir Apple Kimliği nasıl oluşturulur?
Apple.com.tr adresine girin.
“Hesap Oluştur” seçeneğini tıklayın.
Gerekli bilgileri doldurun: ad, soyad, e-posta adresi ve şifre.
Güçlü bir şifre seçin ve kaydedin.

Geri