- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Yeni bilgisayar nasıl açılır?
İşte yeni bir PC’nin kurulumunda yapmanız gereken önemli ayarlamalar.- Windows güncellemesi.
- Acele etmeyin, işletim sisteminizin en son sürümüne güncellenmesini mutlaka bekleyin.
- Hemen en sevdiğiniz tarayıcıyı kurun.
- Tarayıcı bilgisayarınız ve dünya ile aranızdaki iletişimin kalbidir.
- Hemen önlemlerinizi alın.
Dell Laptop Güncelleme Nasıl Yapılır?
Dell bilgisayarlar için BIOS güncelleştirmesi https://www.dell.com/support/drivers adresinden indirilebilir. Kritik BIOS güncelleştirmeleri de Windows Update üzerinden iletilir.
Dell driver nasıl yüklenir?
Dell sürücü indirme ve yükleme https://www.dell.com/support/drivers adresine gidin. Dell ürününüzün otomatik olarak algılanması için Download & Install SupportAssist (SupportAssist’i İndir ve Yükle) öğesine tıklayın. Dell SupportAssist’i yüklemek için ekrandaki talimatları izleyin.Dell dizüstü bilgisayar format nasıl atılır?
Sistem dosyalarınızı yenilemeye başlamak için aşağıdaki adımları uygulayın:
- Başlat öğesine tıklayın ve “sıfırla” yazın.
- Bu PC’yi sıfırla (Sistem Ayarı) öğesini seçin.
- Bu PC’yi sıfırla öğesinin altında Başlarken öğesini seçin.
- Dosyalarımı sakla seçeneğini belirleyin.
Anakart Güncellemesi Nasıl Yapılır?
BIOS yazılımı bulup indirin:- Adım #1: Bios üreticinizin sitesine girin.
- Adım #2: Bios’unuza uygun güncelleme dosyanızı bulun.
- Adım #3: Bulduğunuz versiyonun sizdeki versiyondan daha güncel olduğundan emin olun.
- Adım #4: BIOS güncelleme dosyanızı indirin.
Dell Inspiron 5521 Bios güncelleme nasıl yapılır?
Dell Inspiron 5521 marka laptobum var. Dell kullanıcılara kolaylık olsun diye, BIOS güncellemesini “insyde” adlı programla yapıyor. Dell’in sitesinde kurulum olarak yazılan; üzerine çift tıklayınca kurulumu otomatik yapar deniyor.
Donanımda Driver sürücü hatası var mı nasıl kontrol ederiz?
Donanımınız için doğru ve en güncel sürücüye sahip olup olmadığınızı kontrol etmenin hızlı bir yolu, Sürücü Reviver ile bir tarama yapmaktır . Sisteminizdeki donanımı ve doğru sürücünün yüklü olup olmadığını hızlı bir şekilde tespit eder ve gerekirse doğru sürücüyü kurmanıza yardımcı olur.Windows sürücü paketi nedir?
Windows’un bilgisayarınıza bağlı cihazlar için indirdiği iki tür güncelleştirme vardır: Sürücüler. Sürücü, bilgisayarınızın donanım cihazlarıyla iletişim kurmasına olanak sağlayan bir yazılımdır. Sürücüler olmadan, bilgisayarınıza bağladığınız fare veya harici sabit sürücü gibi cihazlar düzgün çalışmaz.
Bilgisayara format atma nasıl yapılır?
Bilgisayara yüklenmek istenen işletim sistemi, CD veya USB üzerine yüklenerek bilgisayara format atılabilir. Format atma işlemleri, USB veya CD bilgisayara takılarak başlatılır. Bilgisayar açıldığında, F8 tuşuna basılarak CD ve USB’ye ulaşılır. Devamında format atma işlemleri gerçekleştirilir.Yeni laptop aldım ne yapmalıyım?
Yeni Bir Dizüstü Bilgisayar Aldığınızda Yapmanız Gerekenler Neler?
- İşletim Sistemini Güncelleyin.
- Bloatware Programlardan Kurtulun.
- Antivirüs Yazılımı Yükleyin.
- Cihazınızın Çalınma İhtimaline Karşı Program Yükleyin.
- Güç Ayarlarını İyileştirin.
- Otomatik Yedeklemeleri Ayarlayın.
- Isı Hasarını Minimuma Düşürün.