AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yemeklere lezzet katmanın puf noktası

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Yemeklere lezzet katmanın puf noktası
Yemeklere lezzet katmanın puf noktası Nedir?
Yemeklere lezzet katma

Pratik Bilgiler
Yemeklere lezzet katmanın puf noktalarından biriside tuzdur

Her değişik yemek icin farklı zamanlarda tuz kullanılmalıdır Yemek ve corbaya, tuz pişmeden evvel konulur Etlerde ise tuz, ocaktan alınacağı sırada ilave edilir Ayrıca sebzeleri haşlarken ise, sularına tuz konulmalıdır
 
Geri
Üst