Yemek sepetini nasil iptal edebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yemek sepetini nasıl iptal edebilirim?​

1) Hesabınızı silmek için öncelikle Yemek Sepeti uygulamasına giriş yaptıktan sonra iletişim formunu kullanabilirsiniz. 2) (212) 359 18 00 nolu numaralarını arayıp hesap iptal talebinizi belirtebilirsiniz, 3)[email protected]adresine e-mail atarak da Yemeksepeti hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Trendyol yemek nasıl iptal edilir?​

Adım 1: Uygulamamızı açıyoruz, ardından sağ alt köşede bulunan hesabım simgesini tıklıyoruz ve oturum açıyoruz. Adım 2: Siparişlerim seçeneğini seçiyoruz ve iptal etmek istediğimiz siparişin sağ tarafında bulunan detayları tıklıyoruz. Adım 3: Sipariş bilgisinin altında bulunan sipariş iptal seçeneğini seçiyoruz.
Yemeksepeti’nden verilen bir siparişi iptal etmek için üyelerin belli başlı nedenleri olmak zorunda. Bunlar genellikle yanlış sipariş verilmesi, siparişten vazgeçme ve tahmini teslim süresinin ciddi şekilde aşılması gibi nedenler oluyor.
Yemeksepeti Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim?
Siparişleriniz ile ilgili destek hattımıza hemen ulaşmak için web ve uygulamalar üzerinde yer alan canlı yardım butonuna tıklayabilirsiniz. Görüşleriniz için[email protected]adresine email gönderebilir veya 444 5 445 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
444 5 445 kime ait?
Ülkemizde hizmet veren Yemek Sepeti firmasının numarası 4445445 olmaktadır. 4445445 Nerenin Numarası? Yemek sektöründe hizmet veren Yemek Sepeti bazı durumlarda bilgi almak için müşterilerini aramaktadır. Bu numara 444 5 445 numarasıdır.

Yemeksepeti abone numarası nasıl öğrenilir?​

Üyelik adımlarını tamamladığınızda[email protected]’a abone numaranızı mail atarak bilgi alabilirsiniz.

Trendyol yemek nerede var?​

Trendyol Yemek hangi bölgelere hizmet veriyor? Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da hizmet vermekteyiz. Bulunduğunuz bölgede hizmet verip vermediğimizi kontrol etmek için uygulamamızda yer alan Yemek butonuna tıklayabilirsiniz.

Geri