Yedi Bilim kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yedi Bilim kimin?​

Yedi Bilim Koleji 2015 yılında Ömer Karatoprak, Ozan Kara, Ersin Özkanlı ve Ali Kaya tarafından kuruldu.
Bilimsev Koleji kimin?
1994 yılında Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü mezunu Hülya İSİN ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Ferhat İSİN tarafından Hıfzıssıhha’ da kurulmuştur. “Çocukların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuzdur” sloganını ilke edinen bizler, eğitimci olarak önce Baba eğitiminin şart olduğunu düşünüyoruz.

Bilim Koleji fiyatı ne kadar?​

BİLİM ÖZEL OKULLARI: Anasınıfı KDV dahil 9 bin; ilköğretim 1-5. sınıflar KDV dahil 11 bin 300 TL; ilköğretim 6, 7 ve 8. sınıflar KDV dahil 12 bin; lise 9. sınıf 13 bin 800; lise 10, 11 ve 12. sınıflar KDV dahil 13 bin TL. Yemek ücreti de bütün sınıflar için KDV dahil bin 800 TL.
Çevre Koleji kime ait?
1998’de İstanbul’un Anadolu yakasının merkezi yerlerinden Erenköy’de Ekşioğlu Eğitim Kurumları Ticaret ve Sanayi AŞ tarafından Çevre Okulları adı altında anaokulu, ilkokul,ortaokul ve lise olmak olarak açıldı. Kuzenler Hüseyin Rahmi Ekşi, Cemal Ekşi ve Adnan Ekşi tarafından kuruldu.

Bilsev Koleji kimin?​

ozan Özden – Kurucu – Bilsev Koleji | LinkedIn.
Vedat Toy kim?
1959 Malatya doğumlu olan iş adamı Vedat Toy, 1972 yılından beri Laleli’de tekstil alanında hizmet vermektedir. Beyazıt’ta, Merter’de, Çek Cumhuriyeti’nde, Slovakya’da ve Rusya’da mağazaları bulunan Toy. Rusça ve Arapça bilen Vedat Toy’un 15 ayrı STK’ya üyeliği vardır.

Çevre Koleji ne zaman kuruldu?​

1998Çevre Koleji, 1998 yılında, İstanbul’un Anadolu yakasının merkezi yerlerinden Erenköy’de Ekşioğlu Eğitim Kurumları Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından Çevre Okulları adı altında kurulan anaokulu, ilköğretim okulu ve lise olmak üzere üç kısımdan oluşan eğitim kurumudur.
Çevre Koleji burs veriyor mu?
Burs 1 yıllıktır. Devamı için öğrencinin tekrar başvurması gerekir. Bursluluk koşullarını sağlayan öğrencilerin bursları 4 yıl (hazırlık okuyanların 5 yıl ) devam ettirilir.

Doğa Kolejini kim aldı 2022?​

2019 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde eğitim hayatını devam eden Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu’na katıldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.

Geri