Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yazinin alti nasil cizilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yazının altı nasıl çizilir?​

Alt çizgi stilini ve rengini değiştirme
- Altını çizili yapmak istediğiniz metni seçin.
- Giriş’e gidin ve Yazı Tipi iletişim kutusu başlatıcısı ‘nı . İpucu: Ctrl+D klavye kısayolunu da kullanabilirsiniz.
- Alt çizgi stilini seçmek için Alt çizgi stili açılan listesini kullanın.

Wordde kalın çizgi nasıl yapılır?​

Ekle sekmesinde Şekiller’iseçin. Çizgiler’inaltında istediğiniz çizgi stilini seçin. Belgede bir konum seçin, işaretçinizi basılı tutun ve farklı bir konuma sürükleyin ve sonra fare düğmesini bırakın.
Word’de Yuvarlak yazı nasıl yazılır?
Eğri veya dairesel WordArt oluşturma
- WordArt’a > gidin.
- Istediğiniz WordArt stilini seçin.
- Metninizi yazın.
- WordArt’ı seçin.
- Dönüşüm’de > Biçimi’ne > Efektleri’ne gidin ve istediğiniz efekti seçin.

Mesaj yazarken alt çizgi nasıl yapılır?​

Adım: Gelişmiş Ayarlar’a girin.
- 3. Adım: Dil ve giriş bölümüne girin.
- Adım: Buradan Gboard’a tıklayın.
- Adım: Neticede telefonunuzda bulmanız gereken yer burası. Gboard ayarlarının olduğu yer.
- Adım: Metin düzeltme bölümünde en alt kısımda “Yazım denetimi” seçeneği göreceksiniz. Bu yazım denetimi özelliğini kapatın.

Telefonda nasıl kalın yazılır?​

Android: Metin alanına girdiğiniz metne dokunup basılı tutun, ardından Kalın, İtalik ve Diğer seçeneklerinden birine dokunun.
Wordde dikey uzun çizgi nasıl yapılır?
Türkçe Q ve Türkçe F klavye kullanılan Windows bilgisayarlarda, dikey çizgi veya diğer adıyla düz çizgi yapmak için ALT GR + Tire (-) tuşuna basın. Böylece ekrana | dikey çizgi sembolü yazılacaktır. Tire işareti geri silme tuşu olan Backspace tuşunun yanında bulunmaktadır.

Word programında sekmeler nerede bulunur?​

Giriş sekmesinde, Paragraf grubunda, Paragraf iletişim kutusu Başlatıcısı’nı tıklatın ve sonra Sekmeler’itıklatın.

Microsoft Word Şerit sekmeleri nelerdir?​

Şerit, Office programlarında pencerenin en üstünde yer alan ve bir görevi tamamlamak için gereken komutları hızla bulmanıza yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir araç çubukları kümesidir.
Microsoft Word yazı nasıl yazılır?
Word Seçenekleri iletişim kutusunda Gelişmiş’i seçin. Düzenleme seçenekleri altında,şunlardan birini yapın: Üzerine yazma modunu kontrol etmek üzere INSERT tuşu kullanmak için, Üzerine yazma modunu kontrol etmek için INSERT tuşu kullan onay kutusunu seçin.

Bilgisayarda word art nasıl yapılır?​

Ekle sekmesinin Metin grubunda WordArt seçeneğine tıklayın. Herhangi bir WordArt stiline tıklayın ve yazmaya başlayın.

Telefonda kalin harf nasil yazilir?​

Geri