- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Yazılım için hangi üniversite?
Karadeniz Teknik Üniversitesi kısaca KTÜ olarak anılıyor. Yazılım alanında eğitim imkanı sunan birkaç devlet üniversitesinden biri olarak tanınıyor. Türkiye’de bu alanda en iyi eğitim veren üniversitelerden biri olarak sıralanıyor. Bölüm, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Of Teknoloji Fakültesi bünyesinde yer alıyor.Yazılım mühendisliği en iyi hangi ülkede okunur?
İngiltere’nin en iyi üniversitelerinden biri olan Warwick Üniversitesi,İngiltere’deki diğer köklü üniversitelere kıyasla yeni kurulmuş bir üniversitedir. Ancak başarı sıralamalarında üst sıralarda yer alması sebebiyle İngiltere’de yazılım mühendisliği eğitimi alanında en iyi üniversitelerden biridir.Yazılım hangi alana yönelmeli?
Bu yazımda daha çok yazılımın hangi alanlarda kullanıldığından ve nereye yönelebileceğimizden bahsedeceğim.
Yazılımcı olmak için sayısal mı sözel mi?
bazen sayısal, bazen sözeldir. hangi seviyede olduğuna bağlı. freelance adı altında herkese aynı sitelerin makyajlı halini satan bir yazılımcı için ezber ve sözeldir. aı ile uğraşan yazılımcı için sayısaldır. fakat en temelinde 1 ve 0 kombinasyonlarına sözcükler atanarak diller oluşturulduğundan, apaçık sayısaldır.
Yazılım Bölümü kaç yıllık?
Soru: Yazılım mühendisliğinde eğitim süresi kaç yıldır? Cevap: Eğitim süresi yazılım mühendisliği programı için 4 yıl, yazılım mühendisliği (MTOK) programı içinse 5 yıldır.Yazılım için hangi şehir?
Bu üç şehirden hangisi daha idealdir: İstanbul, Ankara, İzmir. Bu 4 üniversite bilgisayar mühendisliği için en iyi ve en rahat iş olanağı bulacağınız üniversitelerdir.Yazılımcılar ne mezunu?
Mezun Oldukları İlk 5 Bölüm