AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yazicidan test ciktisi nasil alinir?

Editör

Yeni Üye

Yazıcıdan test çıktısı nasıl alınır?​

Test sayfasını nasıl yazdırabilirim?
- Yazıcıyı kapatın.
- Ön kapağın kapalı olduğundan ve güç kablosunun fişe takılı olduğundan emin olun.
- Güç anahtarını açarken Go tuşuna basın. Arka Kapak, Toner, Drum ve Kağıt LED’leri yanana kadar Go tuşuna basmaya devam edin.
- Go tuşuna tekrar basın. Yazıcı Test sayfası yazdıracaktır.

Sınama sayfası nasıl yazdırılır?​

Sınama sayfası nasıl yazdırılır?
- Görev çubuğunda bulunan Arama kutusuna Aygıtlar ve Yazıcılar yazın.
- Aygıtlar ve Yazıcılar (Denetim masası) öğesine dokunun ya da tıklayın.
- Yazıcınıza dokunup basılı tutun veya sağ tıklayın.
- Yazıcı Özellikleri öğesine dokunun veya tıklayın.
- Genel sekmesinin altından Sınama Sayfası Yazdır öğesine dokunun veya tıklayın.

HP yazıcı kaç sayfa yazdırmış?​

Ürününüzün simgesini sağ tıklatın ve daha sonra açılır menüden Özellikler’i seçin. Genel sekmesini tıklatın ve daha sonra Yazdırma Tercihleri öğesini tıklatın. Temel Bilgiler sekmesini tıklatın ve daha sonra Hakkında öğesini tıklatın. Sayfa sayısını, Bu Sürücü Hakkında ekranının alt kısmında görebilirsiniz.

HP sınama sayfası nasıl yazdırılır?​

HP sınama sayfası nasıl yazdırılır?
Test sayfası yazdırma
- Giriş tepsisinde U.S. letter veya A4 boyutunda kullanılmamış, düz beyaz kağıt olduğundan emin olun.
- Güç düğmesini basılı tutun ve sonra İptal düğmesine basın.
- Önce İptal düğmesini ve ardından Güç düğmesini bırakın. Bir test sayfası yazdırılır.
Bir yazıcı kartuşu kaç sayfa basar?​
Tam Dolu Toner bulunan yazıcılar ile 1000 sayfa baskı yapmak mümkün. Demo tonerler ise 250 sayfalık bir baskı sağlar.

HP yazıcı renk ayarları nasıl yapılır?​

HP yazıcı renk ayarları nasıl yapılır?
Renkli ya da siyah beyaz: Kağıt/Kalite, Renk, Özellikler ya da Gelişmiş sekmelerinden ayarları seçin. Renk yönetimi: Yazdırılan renk aralığını endüstri renk standartlarına ve yazdırma yaptığınız uygulamaya göre tanımlayın. Bu ayarlar Renk veya Gelişmiş sekmesinde bulunur.

Lazer yazıcı kaç sayfa yazar?​

HP 4ZB78A LaserJet 107W Lazer Yazıcı Tam Dolu ikwell Tonerli 1000 Sayfa Kapasiteli Özellikleri
A3 | Yok
Baskı Türü | Siyah – Beyaz
Boyutlar | 331 x 215 x 178 mm
Dahili Bellek | 256
Dakikadaki Renkli Baskı Hızı(Max) | 25 Sayfa

HP 2710 kaç sayfa?​

HP 2710 kaç sayfa?
Hp Deskjet 2710 Fotokopi – Tarayıcı – Wifi Yazıcı 5AR83B
Baskı hızı renkli (ISO) | Dakikada 5 sayfaya kadar
Çift taraflı baskı | Manuel (sürücü desteği var)
Kenarlıksız yazdırma | Yok
İlk sayfa çıkışı siyah (A4, hazır) | 15 saniye kadar kısa bir sürede
İlk sayfa çıkışı renkli (A4, hazır) | 19 saniye kadar kısa bir sürede

Yazıcı toneri kaç sayfa basar?​

Tam Dolu Toner bulunan yazıcılar ile 1000 sayfa baskı yapmak mümkün. Demo tonerler ise 250 sayfalık bir baskı sağlar. Tonerlerin baskı sayıları mark ve modellere göre değişiklik gösterir.

1 kartuş kaç sayfa basar Epson?​

1 kartuş kaç sayfa basar Epson?
Ofix.com: Epson T6731 Şişe Mürekkep Kartuş 1.800 Sayfa 70 ml Siyah.
HP renkli yazıcı nasıl kullanılır?​
Yazıcı yazılımını arıyorsanız, http://123.hp.com/DJ2130 adresine gidin.
- Adım: Yazıcının kutusunu açın.
- Adım: Güç kablosunu bağlayın ve ardından yazıcıyı açın.
- 3. Adım: Mürekkep kartuşlarını takın.
- Adım: Giriş tepsisine kağıt yerleştirin.
- Adım: Mürekkep kartuşları hizalayın.
- Adım: Yazıcı yazılımını yükleyin.

Yazıcınızdan test çıktısı almak oldukça basit bir işlemdir. Eğer yazıcınızın modeline göre spesifik bir yöntem varsa, genel adımları takip edebilirsiniz.

1. Öncelikle yazıcıyı kapatın ve ön kapağın kapalı olduğundan, güç kablosunun fişe takılı olduğundan emin olun.
2. Güç anahtarını açarken "Go" tuşuna basın. Arka Kapak, Toner, Drum ve Kağıt LED'leri yanana kadar "Go" tuşuna basmaya devam edin.
3. "Go" tuşuna tekrar basın. Bu adımdan sonra yazıcı test sayfası yazdıracaktır.

Eğer daha genel bir sınama sayfası yazdırmak istiyorsanız da şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Görev çubuğunda bulunan Arama kutusuna "Aygıtlar ve Yazıcılar" yazın.
2. Aygıtlar ve Yazıcılar (Denetim Masası) öğesine dokunun ya da tıklayın.
3. Yazıcınıza dokunup basılı tutun veya sağ tıklayın.
4. Yazıcı Özellikleri öğesine dokunun veya tıklayın.
5. Genel sekmesinin altından "Sınama Sayfası Yazdır" öğesine dokunun veya tıklayın.

Yukarıda belirtilen adımları takip ederek hem belirli test sayfalarını hem de daha genel sınama sayfalarını yazdırabilirsiniz.

Size sunulan bu bilgiler, yazıcınızın marka ve modeline bağlı olarak farklılık gösterebilir. Dolayısıyla, her zaman için yazıcınızın kullanım kılavuzunu da kontrol etmenizde fayda var.

Geri