Yazı işleri müdürü ne kadar maaş alır?
Yazı İşleri Müdürü maaşı en düşük 4.270 TL, en yüksek 12.930 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Yazı İşleri Müdürü ortalamasına göre Yazı İşleri Müdürü maaşı yaklaşık 7.690 TL seviyelerindedir.Mal müdürü ne kadar maaş alır?
Mal müdürünün maaşı 5000 TL ile 10.000 TL aralığındadır. Mal müdürü maaş aralığını çalışılan iş yeri ve kişinin mesleki tecrübesi belirlemektedir. Örneğin bir mal müdürü, mesleğe ilk başladığı dönemde 5000 TL civarında maaş alırken zamanla deneyime bağlı olarak maaşı 10.000 TL’ye kadar çıkar.Bölge müdürü ne kadar maaş alıyor?
Bölge müdürü ne kadar maaş alıyor?2022 Bölge Müdürü-Özel Sektör Maaşları Bölge Müdürü-Özel Sektör maaşı ortalama olarak aylık 11750_TL’dir. En düşük Bölge Müdürü-Özel Sektör maaşı 8500_TL, En yüksek ise 15000_TL’dir.
Özel sektörde müdür maaşı ne kadar?
2022 Genel Müdür-Gayrimenkul Ticareti (Özel Sektör) Maaşları Genel Müdür-Gayrimenkul Ticareti (Özel Sektör) maaşı ortalama olarak aylık 14375_TL’dir. En düşük Genel Müdür-Gayrimenkul Ticareti (Özel Sektör) maaşı 9750_TL, En yüksek ise 19000_TL’dir.Okul müdürleri kaç para alır?
Kariyerinde Maaşlar| EN DÜŞÜK | EN YÜKSEK
Okul Müdürü | 4.270 | 16.330
Eğitim Müdür Yardımcısı | 7.630 | 13.740
Adliye memurları ne kadar maaş alıyor?
Adliye memurları ne kadar maaş alıyor?Adalet Bakanlığı infaz ve koruma memuru maaşı, 2022 yılında en az 5 bin 500 Türk lirasıdır. Ortalama 6 bin 500 Türk lirası kazanan infaz ve koruma memurlarının maaşları, kıdemlerine göre 12 bin liraya kadar yükselebilir.
Özel sektör ya da kamu kurumunda yazı işleri müdürü olmak için yerine getirilmesi gereken ortak kriter, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmaktır. Devlet kurumlarında, yazı işleri müdürü olarak hizmet vermek için atanma ya da görevde yükselme şartları bulunmaktadır.
Malmüdürü, milli emlak işlemlerinin mevzuata uygun olarak yürütülmesini temin eder, görev alanındaki milli emlak işlemlerinden doğan hak ve alacaklarının zamanında tahakkuk ettirilmesini sağlamakla yükümlüdür.
Mal Müdürlüğünde çalışan memur ne kadar maaş alır?
Mal Müdürlüğünde çalışan memur ne kadar maaş alır?Ortalama Maaşı net asgari ücretin %142.65 üzerinde.
Mağaza Bölge Müdürü nasıl olunur?
Bölge müdürü olmak için özellikle belirli bir bölümden mezun olunmasına gerek yoktur. Ancak bazı firmalar kendi sektörlerindeki alanlarda eğitim almış kişiler ile çalışmayı tercih etmektedirler. Lisans mezunu olmak tercih sebebi olmak ile birlikte önlisans veya lise mezunu olanlar da bölge müdürü olabilirler.Bölge Satış Müdürü nasıl olunur?
Nasıl Bölge Satış Müdürü Olunur? Bölge satış müdürü olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Maliye, Muhasebe, İktisat, işletme ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmak gerekmektedir.Fabrika müdürü ne kadar maaş alır?
Fabrika müdürü ne kadar maaş alır?Fabrika Müdürü maaşı en düşük 9.870 TL, en yüksek 31.750 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Fabrika Müdürü ortalamasına göre Fabrika Müdürü maaşı yaklaşık 18.950 TL seviyelerindedir.