- Konu Yazar
Yaz okulu ücreti ne kadardır?
Yaz Okulunda kayıt yapılan 1 Ders için 225 TL, ilave her ders için 25 TL olarak belirlendi. AÖF YAZ OKULU ÜCRETİ NASIL ÖDENİR?Yaz okulu ücretleri neye göre belirlenir?
Soru 3 – Yaz Okulu ücretleri neye göre belirlenir? Cevap 3 – Yaz Okulunda öğrencinin ödeyeceği ücret 2547 sayılı Kanun ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre belirlenir ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilan edilir. Açılan derslere yatırılan ücretler ise kesinlikle geri ödenmez.ITÜ yaz okulu kaç TL?
Online yapılacak olan yaz okulu ücreti saatlik 85 TL olarak açıkladı.
Yaz okulu ortalama yükseltir mi?
Yaz Okulunda alınan bir dersten öğrenci kalmış ise bu ders öğrencinin Genel Not Ortalamasını etkiler mi? Yaz öğretiminde alınan tüm notlar genel not ortalamasına dâhil edilir.
Yaz okulu kaç TL 2021?
Öğrenciler ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2020-2021 Öğretim Yılı yaz okulu öğretim ücreti ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Yaz okulu öğretim ücreti, alınan ders sayısından bağımsız olarak, 250 TL’dir.Yaz Okulu 1 ders kaç saat?
Yaz okulunda öğrenci toplam 12 saat ders alabilir. Yaz okulunda açılmayan dersler için telafi sınavı açılacaktır.Yaz okulu ücretleri nasıl ödenir?
Ödenmesi gereken ücret, Ziraat Bankası ATM ve şubelerinden öğrenci numarası ile yatırılmalıdır. 2- Seçilen derslerin onayı, ücretlerinin ödendiği danışmanlar tarafından Otomasyondan (OBS) teyit edilerek, Yaz Okulu Yönetmeliği ve Senato Esasları dikkate alınarak yapılır.
Yaz okulu Ücretleri nasıl yatırılır ITÜ?
2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılı Yaz Öğretimi ücretlerinizi, 27 Temmuz 2021 saat 14:00′ dan itibaren 28 Temmuz 2021 saat 16:00’a kadar Vakıfbank Şubelerinden / ATM / İnteraktif Bankacılığı aracılığı ile ödeyebilirsiniz.
Yaz öğretiminde öğrenci İTÜ içinden ve dışından en fazla 12 kredilik ders alabilir. Yaz öğretiminden ders almak için, gerekli bilgi, belge ve başvuru tarihlerine ilişkin duyuru metnine www.sis.itu.edu.tr üzerinden o yılın akademik takviminde belirtilen tarihlerde ulaşabilirsiniz.