Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yavru bir kedi yetiskin mamasi yerse ne olur?

Editör

Yeni Üye

Yavru bir kedi yetişkin maması yerse ne olur?​

Yavru kedi mamaları porsiyon başına daha yüksek enerji içerir. Bir kedi yavruluk döneminde sağlıklı bir şekilde büyümek için daha fazla enerjiye ihtiyaç duyar. Enerji yüksek yağ asidi ve protein oranı ile sağlanabilir. Tam tersini düşündüğünüz zaman yetişkin bir kedinin yavru kedi maması yemesi de sağlıklı değildir.

Yavru kediye yaş mama verilir mi?​

Yavru kediye yaş mama verilir mi?
Besinsel değerleri tam olan yaş veya kuru mamalar, kediler için süreklilikte uygundur ve bazen kedi birini diğerine tercih edebilir. Kediler, kuru mamadan yeterli miktarda su elde edemeyeceği için, mamanın yanında bir kap temiz ve taze suyun bulundurulmasına önem gösterilmelidir.

Kediler ne zamana kadar yavru maması yer?​

Kediler ne zamana kadar yavru maması yer?
Yavru kediniz yaklaşık 12 aylıkken yetişkin mamasını denemeye başlamak için hazır olacaktır.

Yavru Kedi maması bitmeden yavru maması alın.?​

Yetişkin kedi maması bitince ya da bitmeden yavru kedi maması alın. Yavru maması şuanda elinizde varsa ikisini karıştırın bence en azından bitene kadar da vitamin almaya başlamış olur Kedinizin en hızlı büyüdüğü, kaliteli mamaya en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda bu hataya düşmeyin.

Ne işe yarar yavru kediye?​

Ne işe yarar yavru kediye?
Yetişkin mamasında bir yavru kediye yetecek kadar vitamin olmadığından yavru kedinin gelişmesi için yeterli değildir. Bu yüzden yavru maması varsa onu kullanın ama yetişkin maması bitmediyse bitene kadar kullanın sonraki alıcağınız mamayı yavru maması alırsınız.

Yavru kuru Mama istiyormus?​

Yavru kuru Mama istiyormus?
Öteki sahibi hiç yaş mama vermemiş yavru kuru mama veriyormus. Bana teslim ederken biraz vermişti o bitince enjoy yetişkin mamasi kullandim henüz zararini görmedim bi paket bitmek üzere yenisini alicam bir şey olur mu. Veya araya yavru mamasi karistirayim mi? **
Yavru kuru Mama vermemiş yavru?​
**Kedim 1.5-2 Aylik. Öteki sahibi hiç yaş mama vermemiş yavru kuru mama veriyormus. Bana teslim ederken biraz vermişti o bitince enjoy yetişkin mamasi kullandim henüz zararini görmedim bi paket bitmek üzere yenisini alicam bir şey olur mu. Veya araya yavru mamasi karistirayim mi?

Yavru bir kedi yetişkin maması yerse bu durumda bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilir. Yavru kedilerin ihtiyaçları yetişkin kedilere göre farklılık gösterir. Yavru kedi mamaları genellikle daha yüksek kalori, protein ve yağ içeriğine sahiptir çünkü yavruların hızlı büyüme dönemlerinde ihtiyaçları daha fazladır. Yetişkin mama yetersiz geleceği için yavru kedi, yetişkin maması yerse beslenme ihtiyaçları karşılanmayabilir. Bu nedenle, yavru kedilerin yavru mamalarını tüketmeye devam etmeleri önemlidir.

Yavru kedilere yaş mama verilebilir. Besinsel değerleri dengeli olan yaş veya kuru mamalar, kediler için uygun bir beslenme kaynağı olabilir. Ancak kuru mama tercih ediliyorsa, yanında yeterli miktarda temiz ve taze su bulundurulması önemlidir çünkü kediler kuru mamadan su alamazlar. Kediler genellikle yaş mamayı da severler, bu yüzden yavru kedilere yaş mama da tercih edilebilir.

Kedilerin yavru mamalarını ne zamana kadar tüketmeleri gerektiği konusunda genel bir kural yoktur. Ancak genellikle kediler yaklaşık 12 aylık olduklarında yetişkin mamasına geçiş yapmaya başlarlar. Kedinizin büyüme ve gelişimine bağlı olarak veteriner hekiminize danışarak en uygun zamanda geçiş yapabilirsiniz.

Yavru kedi maması bitmeden yetişkin kedi maması almanız önemlidir. Yavru kedilerin büyüme dönemlerinde ihtiyaçları olan besinleri karşılayacak şekilde beslenmeleri gerekmektedir. Bu nedenle, yavru kedi mamasının bitmeden yetişkin kedi maması almanız önemlidir. Eğer yavru kedi maması bitmek üzereyse ve yetişkin kedi maması alacaksanız, ikisini karıştırmadan önce veterinerinizden veya uzman birinden tavsiye almanız önemlidir.

Yavru kedinizin 1.5-2 aylık olması durumunda beslenmesine dikkat etmek önemlidir. Önceki sahibi yavru kediye kuru mama vermişse ve siz de yetişkin kedi maması kullanıyorsanız, kedinize yeterli ve dengeli beslenme sağladığınızdan emin olmalısınız. Eğer yavru kedi maması bitmek üzereyse ve yetişkin kedi maması almaya karar verdiyseniz, ikisini karıştırmadan önce veterinere danışmanız önemlidir. veterinere danışın. Yavru kedinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak doğru mamayı seçmek için uzman birinden yardım almanız en doğrusu olacaktır.

Geri