- Konu Yazar
Yavru bir kedi yetişkin maması yerse ne olur?
Yavru kedi mamaları porsiyon başına daha yüksek enerji içerir. Bir kedi yavruluk döneminde sağlıklı bir şekilde büyümek için daha fazla enerjiye ihtiyaç duyar. Enerji yüksek yağ asidi ve protein oranı ile sağlanabilir. Tam tersini düşündüğünüz zaman yetişkin bir kedinin yavru kedi maması yemesi de sağlıklı değildir.Yavru kediye yaş mama verilir mi?
Yavru kediye yaş mama verilir mi?Besinsel değerleri tam olan yaş veya kuru mamalar, kediler için süreklilikte uygundur ve bazen kedi birini diğerine tercih edebilir. Kediler, kuru mamadan yeterli miktarda su elde edemeyeceği için, mamanın yanında bir kap temiz ve taze suyun bulundurulmasına önem gösterilmelidir.
Kediler ne zamana kadar yavru maması yer?
Kediler ne zamana kadar yavru maması yer?Yavru kediniz yaklaşık 12 aylıkken yetişkin mamasını denemeye başlamak için hazır olacaktır.
Yavru Kedi maması bitmeden yavru maması alın.?
Yetişkin kedi maması bitince ya da bitmeden yavru kedi maması alın. Yavru maması şuanda elinizde varsa ikisini karıştırın bence en azından bitene kadar da vitamin almaya başlamış olur Kedinizin en hızlı büyüdüğü, kaliteli mamaya en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda bu hataya düşmeyin.Ne işe yarar yavru kediye?
Ne işe yarar yavru kediye?Yetişkin mamasında bir yavru kediye yetecek kadar vitamin olmadığından yavru kedinin gelişmesi için yeterli değildir. Bu yüzden yavru maması varsa onu kullanın ama yetişkin maması bitmediyse bitene kadar kullanın sonraki alıcağınız mamayı yavru maması alırsınız.
Yavru kuru Mama istiyormus?
Yavru kuru Mama istiyormus?Öteki sahibi hiç yaş mama vermemiş yavru kuru mama veriyormus. Bana teslim ederken biraz vermişti o bitince enjoy yetişkin mamasi kullandim henüz zararini görmedim bi paket bitmek üzere yenisini alicam bir şey olur mu. Veya araya yavru mamasi karistirayim mi? **
**Kedim 1.5-2 Aylik. Öteki sahibi hiç yaş mama vermemiş yavru kuru mama veriyormus. Bana teslim ederken biraz vermişti o bitince enjoy yetişkin mamasi kullandim henüz zararini görmedim bi paket bitmek üzere yenisini alicam bir şey olur mu. Veya araya yavru mamasi karistirayim mi?