- Konu Yazar
Yasemin Ergene eşi ile nasıl tanıştı?
Televizyon izlerlerken babası diyor ki “Oğlum bak bu ‘Doktorlar’ dizisi bizim hastanede çekiliyor.” İzzet bakıyor, beni görüyor. “Ben de bu kızı arıyordum” diyor. Ablası Türkan Abla hastanenin genel müdürü. Ertesi gün İzzet hastaneye geliyor ve tanışıyoruz.Ozilhan ailesi nereli?
Tuncay Özilhan (d. 9 Temmuz 1947), Anadolu Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Türk iş adamı. 1947’de İzzet ve Türkan çiftinin çocukları olarak Kayseri’de doğan Tuncay Özilhan, liseyi Saint Joseph Lisesi’nde üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’de tamamladı.Yasemin Özilhan evli mi?
Yasemin Özilhan evli mi?İzzet ÖzilhanYasemin Özilhan / Eşi (e. 2011)
Ozilhan nereli?
KayseriTuncay Özilhan / Doğum yeriYasemin Ergene ne zaman evlendi?
16 Temmuz 2011 (İzzet Özilhan)Yasemin Özilhan / Evlilik tarihi1985 doğumlu olan Yasemin Ergene Özilhan, 2021 yılı itibarıyla 36 yaşındadır. 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlendi. Çiftin ‘Emine’ ve ‘Ela’ adlarında iki kızı bulunuyor.
Yasemin Özilhan eşiyle ne zaman tanıştı?
Yasemin Özilhan eşiyle ne zaman tanıştı?Yasemin Ergene’nin 2011’de evlendiği eşi İzzet Özilhan’la tanışma hikayesi şaşırttı. Doktorlar dizisinde Ela Altındağ karakteri ile tanınan Yasemin Ergene evlendikten sonra oyunculuğu bıraktı. 8 yıl önce işadamı İzzet Özilhan’la evlenen Yasemin Özilhan 2 çocuk annesi.
Kayseri’de doğan Tuncay Özilhan, Saint Joseph Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdikten sonra ABD’de Long Island Üniversitesi’nde işletme alanında yüksek lisans (MBA) yaptı. 1977 yılında Erciyas Biracılık Genel Müdürlüğü ile başlayan iş yaşamı, Anadolu Endüstri Holding Bira Grubu Koordinatörlüğü …
Tuncay Özilhan ın eşi kim?
Tuncay Özilhan ın eşi kim?Emine ÖzilhanTuncay Özilhan / Eşi (e. 1972)
Migros kime ait 2022?
Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan tarafından kurulan grup, halen iki aileye aittir. Grubun %68’ine Yazıcılar Holding, %32’sine ise Özilhan Sınai Yatırım sahiptir. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Özilhan’ın oğlu Tuncay Özilhan, İcra Başkanı ise Hurşit Zorlu’dur.Migros kime devredildi?
2007 yılı itibarıyla Koç grubu tarafından satışa çıkarılmıştır. 14 Şubat 2008’de Koç Holding hisselerini Moonlight Capital SA adlı İngiliz şirketine satmıştır. 2015 yılının ilk günlerinde şirketin %40,25 hissesini Anadolu Grubu satın almıştır.Tuncay Özilhan Kimdir şirketleri?
Tuncay Özilhan Kimdir şirketleri?TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı, DEİK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ile Türk–Rus İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanlığı, Estonya Fahri Konsolosu ve Anadolu Efes SK Başkanı olan Tuncay Özilhan, Emine Özilhan’la evli ve üç çocuk sahibidir. Oğlu İzzet Özilhan oyuncu Yasemin Ergene ile evlidir.