AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yasemin Ergene Biyografi

haberci

Yeni Üye
22 Ocak 1985 de AlmanyaHamburg'da doğdu Lise ögrenimini Tekirdag'da tamamladiktan sonradan Müjdat Gezen Tiyatro Bölümü'nde egitim aldi Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünde eğitim aldı Koçum Benim, Çocuğun Var Derdin Var, Ah Be İstanbul, Aşk Oyunu ve Doktorlar adlı televizyon dizilerinde rol aldı Boxer gibi erkek dergilerine verdiği yarı çıplak pozlarla da çoğu kez gündeme gelmiştir 2006 yılından beri Anadolu Holdingin ortağı Tuncay Özilhan ın oğlu İzzet Özilhan la birliktedirYasemin Ergene yoğun alıştırma üstüne yorulduğunu belirterek kendi isteği üstüne doktorlar dizisinden ayrılmıştır
Yasemin Ergene Resimleri
*

Yasemin Ergene, 22 Ocak 1985 tarihinde Almanya'nın Hamburg şehrinde doğmuştur. Lise eğitimini Tamur Özoktay Lisesi'nde tamamladıktan sonra Tekirdağ'da bulunan Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim almıştır. Daha sonra eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde devam etmiştir.

Kariyerinde önemli bir yere sahip olan Yasemin Ergene, birçok televizyon dizisinde rol almıştır. "Koçum Benim", "Çocuğun Var Derdin Var", "Ah Be İstanbul", "Aşk Oyunu" ve "Doktorlar" gibi projelerde oyunculuk performansı sergilemiştir.

Aynı zamanda erkek dergileri için verdiği yarı çıplak pozlarla da dikkatleri üzerine çeken Yasemin Ergene, medyada sıkça gündeme gelmiştir. 2006 yılından bu yana Anadolu Holding'in ortağı Tuncay Özilhan'ın oğlu İzzet Özilhan ile birliktedir.

Yoğun çalışma temposu nedeniyle fiziksel ve zihinsel yorgunluk hissettiğini belirten Yasemin Ergene, kendi isteğiyle "Doktorlar" dizisinden ayrılmıştır.

Eğer Yasemin Ergene'nin resimlerine ulaşmak isterseniz, onunla ilgili fotoğraflara internet üzerinden veya sosyal medya hesaplarından kolayca erişebilirsiniz.

Geri