AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yasar Kurt kac yasinda?

Editör

Yeni Üye

Yaşar Kurt kaç yaşında?​

53 yaşında (16 Ağustos 1968)Yaşar Kurt / Yaş

Umut Kurt kaç yaşında?​

Umut Kurt kaç yaşında?
41 yaşında (17 Nisan 1981)Umut Kurt / Yaş

Mehmet Kurt kaç yaşında?​

39 yaşında (1983)Mehmet Kurt / Yaş

Futbolcu Sinan Kurt nereli?​

Futbolcu Sinan Kurt nereli?
Sinan Kurt (d. 2 Mart 1995, Almanya) Alman doğumlu Türk futbolcudur. Adana Demirspor takımında forma giymektedir.
Yaşar Kurt Anne Hangi yıl?​
2003 yılında kendi kurduğu plak şirketinden Anne adlı toplama albümünü çıkardı.

Yaşar Kurt askerlik yaptı mı?​

Yaşar Kurt askerlik yaptı mı?
Yaşar Kurt, askerlik konusunda ise şunları söyledi: “Paralı askerlikten yana değilim. Şundan yanayım; vatana hizmet etmek istiyorum ama silahla yapmak istemiyorum yahu!

Umut Kurt Alevi mi?​

Ben Aleviyim ve ailemde hemen herkes solcudur.

Umut Kurt nerede oturuyor?​

Umut Kurt nerede oturuyor?
Umut Kurt, 17 Nisan 1981 tarihinde Erzincan’da Cemal-Sevim Kurt çiftinin ilk çocuğu olarak doğmuştur. 40 günlük bebekken ailesi İstanbul, Kartal’a taşınmıştır. Can ve Aylin adında kardeşleri vardır.

Mehmet Kurt şimdi ne yapıyor?​

1999-2004 yıllarında Gaziantep’te birçok tiyatrolarda görev alan Mehmet Kurt, 2004’te ‘Türkiye’nin Yıldızları’ yarışma programıyla İstanbul’a geldi. Mehmet Kurt, 2004’ten beri tiyatro, tv dizisi, sinema filmi ve reklam oyunculuğu yapmaktadır.

Mehmet Kurt hangi dizide oynadı?​

Mehmet Kurt hangi dizide oynadı?
Bizim OkulMehmet Kurt / TV şovları
Samet Kurt nereli?​
Hakkında. 15 Ocak 1992 Samsun doğumluyum. Samsun Fen Lisesini bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat mühendisliği bölümünü tamamladım.Boğaziçi Üniversitesinde 5 yıllık eğitim sonrası ileri düzey İngilizce yabancı dil bilgi seviyesine ulaştım.

Sina kurt kaç yaşında?​

Sina kurt kaç yaşında?
Adana Demirspor takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Sinan Kurt, 02 Mart 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 178 cm boyunda ve 70 kilo olan Sinan Kurt, Sağ/Sol ayağını kullanmaktadır.

Yasar kurt kimdir?​

Yaşar Kurt,16 Ağustos 1968, İstanbul’da doğdu.1974 – 1989 yılları arasında ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Liseyi Kadıköy Mehmet Beyazıt Lisesi’nde okudu. 1990 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü’ne girdi. Bu üniversiteden mezun olamadı.

Yaşar Kurt Anne ne zaman çıktı?​

Yaşar Kurt Anne ne zaman çıktı?
12 Mart 2003Anne / Çıkış tarihi

Ulan istanbul Umut Kurt kimdir?​

Umut Kurt 17 Nisan 1981 tarihinde Erzincan’da dünyaya geldi. Tiyatroya 1997 yılında amatör olarak başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı’ndan mezun olduktan sonra Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularına katıldı. Oyunculuğu kadar bağlama çalması ve türkü söylemesi de öne çıkan yönlerindendir.

Yaşar Kurt 53 yaşında ve 16 Ağustos 1968 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü'ne girmiş ancak mezun olamamıştır. 12 Mart 2003 tarihinde kendi kurduğu plak şirketinden "Anne" adlı toplama albümü çıkarmıştır.

Umut Kurt ise 41 yaşında ve 17 Nisan 1981 tarihinde Erzincan'da doğmuştur. Ailesiyle birlikte 40 günlükken İstanbul, Kartal'a taşınmıştır. Umut Kurt'un ailede genel olarak solcu olduklarını belirtmiştir.

Mehmet Kurt ise 39 yaşındadır ve 1983 yılında doğmuştur. Gaziantep'te tiyatro alanında görev yapmış ve İstanbul'a gelerek tiyatro, televizyon dizileri, sinema filmleri ve reklam oyunculuğu yapmaktadır. "Bizim Okul" dizisinde rol almıştır.

Sinan Kurt ise Almanya doğumlu Türk futbolcu olup, Adana Demirspor takımında forma giymektedir. 2 Mart 1995 doğumludur.

Samet Kurt ise 15 Ocak 1992 doğumlu ve Samsun Fen Lisesi mezunudur. Boğaziçi Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve ileri düzey İngilizce dil bilgisine sahiptir.

Son olarak, Sina Kurt, Adana Demirspor takımında Orta Saha mevkinde forma giymektedir. 2 Mart 1995 doğumlu olan Sina Kurt, 178 cm boyunda ve 70 kilodur. Ad/Sol ayağını kullanmaktadır.

Geri