- Konu Yazar
Yaşar Alptekin çocuğu var mı?
Ayris AlptekinYaşar Alptekin / ÇocuklarıIsmail Hacıoğlunun çocuğu var mı?
Yemin Hacıoğluİsmail Hacıoğlu / Çocukları
Kardeşlerim Özge kim?
Henüz 19 yaşındaki oyuncu Yaren Yapıcı, ATV’deki Kardeşlerim adlı dizide Özge karakterini canlandırmaktadır. Radyo Televizyon programcılığı üzerine eğitimini sürdüren Yaren Yapıcı halen üniversite öğrenimini ve oyunculuk kariyerini birlikte sürdürmektedir.
Yaşar Alptekin neden ayrıldı?
İlk eşinin soyadını taşımayı sürdüren Nilgün Altınyay, boşanma nedenini “Eşim çalışmama karşıydı ama ben kararlıydım. Boşandık.” sözleriyle dile getirmişti. Nilgün Altınyay, 22 yıl sonra Yaşar Alptekin ile yeniden nikah masasına oturdu. Ünlü çift, 1995 yılında boşanmış, 2019’da yeniden nikah masasına oturmuştu.Yaşar Alptekin kaç yaşında öldü?
60 yaşında (10 Mart 1962)Yaşar Alptekin / Yaş
İsmail Hacıoğlu’nun kac cocugu var?
İsmail Hacıoğlu’nun kaç tane çocuğu var?
Kardeşlerim yeni oyuncuları kim?Başrollerinde Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran ve Bilal Yiğit Koçak’ın yer aldığı diziye yeni bir heyecan geliyor. Ünlü oyuncu diziye dahil oldu, yer yerinden oynayacak. Gönül karakteri ile kadroya giren oyuncu fırtınalar estirecek.
Yaşar Alptekin şu anda ne yapıyor?
Suriye’ye, Afrika’ya yardımlar götürüyoruz. Oradaki yetim çocukların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İstanbul’un çeşitli bölgelerinde de yardıma muhtaç ailelere destek olmaya çalışıyoruz. Hayatımın bundan sonrasının ve Allah’ın bana vermiş olduğu mal, mülk ve şöhretin zekatını ödüyorum.