AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yasal hakkimi biliyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yasal hakkımı biliyorum?​

Yasal ile ilgili Cümleler. Yaptığımız tamamen yasaldı. O bana yasal görünüyor. Hangi yasalar ihlal edildi? Yasal haklarımı biliyorum. Bu yasal bir iş. Ali yasaları çiğnemedi. Yasal danışmanlığını istemiyorum. Yasal hakkımı biliyorum.
Yasal biçim : belli bir yasal biçim özelliği taşıyan önerme.?
Yasal biçim : Belli bir yasal biçim özelliğini taşıyan önerme. || yasal biçimler genellikle denetleme yöntemlerinde kullanılır. Krş.. tümel-evetlemeli yasal biçim, tikel-evetlemeli yasal biçim, birli yüklemli yasal biçim, önekli yasal biçim.

Yasal borçlanma : yasalarla doğan yükümlülük.?​

Yasal borç : Yasalarla doğan yükümlülük. Yasal borçlanma : Alımı bir yasa ile zorunlu kılınan belgitlerle devletin kişilere borçlanması. Bir borcu karşılama zorunluluğu nedeniyle yapılan borçlanma. Yasal buyruklar : Kişilerin karşılıklı istekleriyle değiştirilmeyen yasal buyruklar.
Yasal borçlanma : bir varlığı yöneten kişinin borcunu karşılama zorunluluğu yoktur.?
Yasal borçlanma : Alımı bir yasa ile zorunlu kılınan belgitlerle devletin kişilere borçlanması. Bir borcu karşılama zorunluluğu nedeniyle yapılan borçlanma. Yasal buyruklar : Kişilerin karşılıklı istekleriyle değiştirilmeyen yasal buyruklar. Yasal değer : Bir varlığı yöneten kişinin borçlarını ödeyebilmek için elinde bulundurduğu yasal değer.

Bu sayfada Yasal nedir Yasal ne demek Yasal ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Yasal anlamı tanımı açılımı Yasal hakkında bilgiler resimleri Yasal sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz. Yasal; bir hukuk terimidir. Dil bilgisi yönünden Türkçe’de sıfat olarak kullanılır.
Yasal nedir, sıfat ne demek?
Yasal nedir, Yasal ne demek. Yasal; bir hukuk terimidir. Dil bilgisi yönünden Türkçe’de sıfat olarak kullanılır. Yasanın, dinin ve kamu vicdan ının doğru bulduğu, yasalara uygun, kanuni, meşru, legal.

Geri