AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yasakli sitelere hangi uygulama ile girilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yasaklı sitelere hangi uygulama ile girilir?​

Bunun dışında VPN uygulamalarını da kullanabilirsiniz. Bunun için Hotspot Shield, TunnelBear veya Zenmate gibi uygulamalardan faydalanabilirsiniz. Telefonlara da kurulabilen VPN uygulamaları sizi ayrıca efor sarfetmenize yol açmadan yasaklı sitelere girmenizi sağlar.
Bilgisayarda yasaklı sitelere nasıl girilir?
VPN bölümünde yer alan “VPN’i etkinleştirin” seçeneğini aktif hale getirin. Daha sonra adres çubuğunun solunda yer alan “VPN” logosuna tıkladıktan sonra VPN’i açık konuma getirebilirsiniz. Sistem VPN’i aktif ettikten sonra dilediğiniz web sitesine herhangi bir yasakla karşılaşmadan özgürce girebilirsiniz.

Yasaklı sitelere giriş için hangi DNS adreslerini kullanmalıyım?​

Google DNS Sunucuları: 8.8.8.8 ve 8.8.4.4’tür. OpenDNS Sunucuları: 208.67. 222.222, 208.67. 220.220. DNSWatch Sunucuları: 84.200.69.80, 84.200.70.40. OpenNIC Sunucuları: 206.125.173.29, 45.32.230.225.
Ulaşılamayan sitelere nasıl girilir?
Erişimi engellenmiş sitelere giriş için birkaç temel yöntem bulunuyor. En yaygın olanları DNS değiştirmek, VPN kurmak ve Proxy siteleri üzerinden gitmek.
- DUVAR – Girişi engellenmiş sitelere girmek için yaygın olarak kullanılan yöntemleri denerken güvenliği de ön planda tutmaya özen göstermek gerekiyor.
- DNS DEĞİŞTİRME.
Android DNS değiştirme nasıl yapılır?
- Adım #1: Ayarlar menüsünü açın.
- Adım #2: Wi-Fi bölümünü açın.
- Adım #3: Bağlı olduğunuz ağa dokunun.
- Adım #4: Açılan menüden IP Ayarları menüsünü açın.
- Adım #5: Burada Statik seçeneğine dokunun.
- Adım #6: DNS 1 ve DNS 2 satırlarını doldurun.
- Adım #7: İşlemi kaydedin.
Türkiye için en iyi dns hangisi?
Hızlı ve güvenilir olduğu için en çok tercih edilen DNS adresleri Level3 DNS, Open DNS, Google DNS, Cloudflare DNS, Comodo Secure DNS, Quad9, DNS Watch ve Verisign’dır.

Geri