AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

yarıyıl tatili ne zaman?

haberci

Yeni Üye
20192019 eğitim oğretim yılı bugun resmi olarak tum yurtta başladı Oğrenciler okullarına, arkadaşlarına ve oğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşarken veliler de en az oğrenciler kadar heyecanlıydı
Adaptasyon sağlanması icin anaokulları ve ilkokul 1 sınıf oğrencileri diğer oğrencilerden bir hafta erken başladı
12 Haziran 2019 Cuma gunu sona erecek olan 20192019 eğitim oğretim yılında ara tatil her zaman olduğu gibi Şubat ayında
2019 yarı yıl tatili ne zaman?
Hepsini gormek icin tıklayın
2019 yarıyıl tatili 23 Ocak 2019 Cuma gunu başlayacak ve 9 Şubat 2019 Pazartesi gunu sona erecek İki haftalık Şubat tatilinin bitmesiyle birlikte oğrenciler eğitim oğretim yılının ikinci donemine başlamış olacak

2019 yarı yıl tatili 23 Ocak 2019 Çarşamba günü başlayacak ve 9 Şubat 2019 Cumartesi günü sona erecek. İki haftalık Şubat tatilinin bitmesiyle birlikte öğrenciler eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine başlamış olacaklar. Tatil döneminde öğrenciler ve veliler için dinlenme ve keyifli zaman geçirme fırsatı olacak. Gözünüz aydın! 🌟 Eğitim-öğretim yılının ilk yarısı başarıyla tamamlanmış olacak ve ikinci yarıya dinlenmiş ve motivasyonu yüksek bir şekilde başlangıç yapabileceksiniz. Umarım tatil dönemi keyifli ve verimli geçer. 🌺

Geri