AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yarismalar nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yarışmalar nelerdir?​

Bireysel müsabakalar
2022 resim yarışması ne zaman?
30 Ağustos 2022: Büyük Zaferin 100. ❗ Yarışmadaki kısıtlar: Yarışmaya Türkiye genelinde örgün öğrenim gören resmi ve özel lise öğrencileri katılabilir. Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi 30 Ağustos 2022: Büyük Zaferin 100. Yılı Resim Yarışması düzenliyor.

EBA Bilgi Yarışması nasıl giriş yapılır?​

Yarışmaya katılan öğrencilerimiz, 30 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan bilgi yarışmasına ogm.eba.gov.tr adresi üzerinden katılarak yayımlanacak olan yarışma sorularını telefon, tablet ya da bilgisayarlarından giriş yaparak cevaplayabilecekler.
Ogm meb gov tr yarışma nasıl yapılır?
Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî/özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilecek yarışmaya başvurular ogm.eba.gov.tr adresi üzerinden yapılacak ve başvurular yarışmanın başlamasına on beş dakika kalıncaya kadar devam edecek.
KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK? T.C. vatandaşı olmayan yabancı öğrenciler de herhangi bir ortaokula kayıtları bulunması halinde yarışmaya başvurabilecekler. Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları hususunda kendi beyanları esas alınacak olup yarışmayı kazandıkları takdirde bilgilerini ibraz etmeleri istenecek.
Liseler Arası Bilgi Yarışması Nasıl Yapılır?
Yarışmaya katılmak için Bakanlığımıza (MEB) bağlı resmî veya özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim görüyor olmak gerekmektedir. https://ogm.eba.gov.tr/yarisma adresinden başvuru yapılacaktır. Başvurular, yarışma saatine kadar devam edecektir. Yarışmaya katılmak için başvuru yapmak şarttır.

OGM materyal testleri nasıl indirilir?​

PC’de OGM Materyal Soru Bankası nasıl indirilir
- MEmu yükleyicisini indirin ve kurulumu tamamlayın.
- MEmu’yu başlatın ve ana sayfada Google Play’i açın.
- Google Play’de OGM Materyal Soru Bankası arayın.
- OGM Materyal Soru Bankası indirin ve yükleyin.
- Kurulum tamamlandığında başlamak için simgeye tıklayın.
Diyanet Bilgi Yarışması 2022 ne zaman?
Ortaokul öğrencilerini kapsayan “Gençlik Bilgi Yarışması” 19 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Başvuruların Diyanet web sitesinden yapılacağı belirtilirken sorulacak soruların ise sadece Casim Avcı – Mevlana İdris yazarlarına ait “Hz. Muhammed’in Hayatı” kitabı kapsamında olacağı vurgulandı.

Hz Muhammed’in Hayatı yarışmasına nasıl girilir?​

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz www.yarisma.diyanet.gov.tr adresinden müracaat edebilirler. “Hz. Muhammed’in Hayatı” isimli eseri TDV Kitabevlerinden veya www.yayin.diyanet.gov.tr adresinden tedarik edebilirler.

Geri