Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yardimeli guvenilir mi?

Editör

Yeni Üye

Yardımeli güvenilir mi?​

yaptığım uzun araştırmalar sonucunda ulaştığım; son derece güvenilir bir yardım derneğidir. arakan evim projesi ve afrika’da su kuyusu açmak gibi hizmetleriyle, kalıcı iyilikler yapmaya vesile olmaktadırlar.

Tebessüm Derneği Yardım yardımları nelerdir?​

Tebessüm Derneği Yardım yardımları nelerdir?
Ülkemizde ve diğer ülkelerde meydana gelen afet, savaş ve olağan zamanlarda ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, sağlık, eğitim, yakacak, kira, barınma, evlenme, yuva kurma, iş kurma, konut ve sair bütün hususlarda ayni, nakdi her türlü maddi ve manevi yardımda bulunmaktır.

Verenel Derneği hangi cemaate bağlı?​

Merkezi Kayseri’deki Yahyalı Cemaati’nin kolları olan Safa Vakfı ve ona bağlı Verenel Derneği ile Anadolu Gençlik Derneği, ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan 150-200 kişilik gruplara kamp adı altında dini eğitim veriyor.

Masum Eli Derneği kurucusu kimdir?​

Masum Eli Derneği kurucusu kimdir?
Son bir yıldır Şam ve Halep gibi şehirlerden ülkemize göç etmek zorunda kalan muhtaç ailelere yardım için Masumeli Derneği’ni kuran Esra Armağan’la birlikte bu ailelerle bir gün geçirdik. Yürüyerek sınırı geçen geceleri dağlarda saklanan insanların hikayeleri yürek burkuyor.

İHH dan nasıl yardım alabilirim 2021?​

Yüzbinlerce ihtiyaç sahibi 3 ay boyunca her ay 1000 TL nakit desteği alabiliyor. Hesaplara aralıksız bir şekilde yatırılacak olan bu nakit ödemelerini almak için 30 Nisan tarihine kadar başvuru yapılması gerekiyor. Başvurular e-Devlet kapısı üzerinden gerçekleştiriliyor.

Tebessüm Derneği hangi cemaatin?​

Tebessüm Derneği hangi cemaatin?
Herhangi bir cemaat, parti, oluşum vb. yer ile bir bağlantımız yok. Kuruluşumuzdan bugüne aynı anlayış ile herhangi bir yere bağlı olmadan, sadece mazlum ve mağdurların ihtiyaçlarının karşılanması için bir araya gelmiş ekibimiz ile faaliyet gösteriyoruz.

Beşir Derneği yardım başvurusu nasıl yapılır?​

Beşir derneği yardım talebi oluşturma işlemlerini gerçekleştirebilmek için online olarak derneğin resmi web sayfasına ulaşım sağlamanız gerekir. Bu şekilde derneğin yardım başvuru formunu doldurabilirsiniz. Dernekte yardım talebi oluşturmak son derece kolaydır. Hızlı şekilde yardım talebi oluşturabilirsiniz.

İHH den nasil yardim alinir?​

İHH den nasil yardim alinir?
2022 yılı yardım başvurları için İHH’nın resmi web sitesinde dahi bir özel yardım başvuru formu bulunmamaktadır. Fakat İHH’ya iletişim numaraları ve mail üzerinden ulaşabilirsiniz.

Verenel Derneği kimdir?​

Verenel Yardımlaşma Dayanışma Derneği; bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç veya açıkta kalmış; savaş, doğal afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak …

Evet, Yardımeli Derneği güvenilir bir yardım derneğidir. Arakan Evim projesi ve Afrika'da su kuyusu açma gibi projelerle kalıcı iyilikler yapmaya vesile olmaktadırlar. Bu tür derneklerin topluma sağladığı faydaların yanı sıra, şeffaf ve hesap verebilir olmaları da önemlidir.

Tebessüm Derneği'nin yardım faaliyetleri arasında gıda, giyim, sağlık, eğitim, yakacak, kira, barınma, evlenme, yuva kurma, iş kurma gibi çeşitli alanlarda maddi ve manevi yardımlar bulunmaktadır. Bu tür faaliyetler toplumun ihtiyaç sahiplerine destek olmak adına önemli bir rol oynamaktadır.

Verenel Derneği, Kayseri'deki Yahyalı Cemaati'nin kollarından biri olan Safa Vakfı'na bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Ortaokul ve lise öğrencilerine dini eğitim veren dernek, belirli bir cemaate hizmet etmektedir.

Masum Eli Derneği'nin kurucusu Esra Armağan'dır. Savaş ve zulümden kaçarak Türkiye'ye göç etmek zorunda kalan muhtaç ailelere yardım amacıyla bu derneği kuran Esra Armağan, insanların acı dolu hikayelerine yardım eli uzatmaktadır.

İHH (İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)'dan yardım almak için 2021 yılında yapılması gereken başvuruları e-Devlet kapısı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İhtiyaç sahiplerine 3 ay boyunca her ay 1000 TL nakit desteği sağlanmaktadır.

Tebessüm Derneği herhangi bir cemaate bağlı değildir. Kuruluşundan bugüne kadar herhangi bir cemaate, partiye veya oluşuma bağlı olmadan sadece ihtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla faaliyet göstermektedir.

Beşir Derneği'ne yardım talebi oluşturmak için derneğin resmi web sitesine online olarak ulaşabilir ve yardım başvuru formunu doldurabilirsiniz. Dernek, insanlara kolaylıkla ve hızlı bir şekilde yardım talebi oluşturma imkanı sunmaktadır.

İHH'dan yardım almak için 2022 yılında yardım başvurusu yapmak isteyenler, derneğin resmi web sitesinde özel bir başvuru formu bulunmamaktadır ancak iletişim numaraları ve mail yoluyla başvurabilirler.

Verenel Yardımlaşma Dayanışma Derneği, bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerindeki ihtiyaç sahiplerine insani yardım sağlamak amacıyla faaliyet gösteren bir dernektir.

Geri