- Konu Yazar
Yardım Durumu Tamamlandı ne demek?
Yardımın yapılan değerlendirmeler sonucu kapsamdan çıktığını, değerlendirme sürecinin tamamlandığını ve artık ödeme yapılabileceğini ifade ediyor.Faz 2 ne demek?
Faz 2 Çalışmalar; İlacın etkili doz sınırları, klinik etkinliği,biyolojik aktivitesi, yarar ve güvenilirliği az sayıdaki hastada araştırılır. Bu aşamada optimum doz ve doz aralıkları hesaplanılır. Bu fazın ana amacı etkinlik ve güvenirliliktir.
Paranız Hazır kapsam dışına çıktı ne demek?
Kapsam dışına çıktı, ifadesi; başvuru sahibine yapılacak yardımın yola çıktığını gösteriyor. Kapsam dışı ifadesiyle ise başvurunun olumsuz sonuçlandığı, başvuru sahibinin ayni ya da nakdi sosyal yardım alamayacağı ifade ediliyor.
Sosyal Yardım Diğer Aile yardımı ne demek?
Diğer aile yardımı tek seferlik yapılan sosyal yardımlardan biridir. Daha önceleri Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile verilen tek seferlik bu yardıma başvuran kişiler aynı şekilde e-devlet üzerinden aynı şekilde başvurduklarından bu yardımdan yararlanabilir.Sosyal Yardım olumlu Tamamlandı ne demek?
Olumlu sonuçlanan başvurular hak sahibine ayni veya nakdi olarak teslim edilir ya da düzenli merkezi yardım olması durumunda ödeme döneminde ilgili ödeme yerinden yardım teslim alır.
Hane yardımı Tamamlandı ne demek?
Sosyal yardımlaşma teslim edilebilir ne demek sorusuna cevap vermek gerekirse; Hane yardımı teslim edilebilir, ifadesi; kişinin başvurusunun başvurduğu belediye, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ya da diğer kurumlar tarafından kabul edildiği, yardımın kısa bir süre içerisinde başvuran kişiye teslim edileceği anlamına …
Faz ne anlama geliyor?
Faz Tanımı: Faz kelimesinin anlamı; tekdüze dairesel bir hareket, harmonik hareket veya herhangi bir büyüklüğün periyodik değişimleri periyodundaki değişimler, dönme, salınım veya varyasyonun standart konumundan ileri sürdüğü veya kabul edildiği andan itibaren basit bir harmoni.Ödemeniz hazırdır ne anlama gelir?
E Devlet uygulaması üzerinden başvuru yapılmasının ardından kişinin başvurusu incelenip onaylandı ise, uygulamaya bir daha girildiğinde bildirim olarak kendisine ödemesinin hazır olduğu söylenmektedir. Ödemesi hazır kişiler ilgili yöntemler ile paralarını alabilir ve acil ihtiyaçlarını giderebilir.