- Konu Yazar
Yarasa kol tişört nedir?
kazagin govde kismindan bir kolun icinden gececegi kadar bir bosluk birakilacagina omuzdan bele kadar bir yarik birakilir ve bu bosluktan cikan kol bilege kadar ideal boyutuna (kol bilegini kavrayacak boyut) iner. olusan $ekle moda oldugu yillarda “yarasa kol”, geometride yamuk, teknik bir terim olarak trapez * denir.Yarasa kol ne demek?
Yarasa kolu, kol sarkıklığının en ileri aşaması. Özellikle post-bariatrik hastalarda ya da kendi diyet ya da egzersiz ile çok ciddi kilolar vermiş olan hastalarda kolun iç kısmı da dahil olmak üzere koltuk altının ve göğüs ön kısmının, daha doğrusu göğüs yan duvarının sarkması ile oluşan bir görüntü.Truvakar kol ne demek?
Truvakar kol ne demek?TRUVAKAR – TRUAKAR i. (Fr. trois-quarts) Ceketten uzun, mantodan kısa kadın giyeceği. ѻ Truvakar kol: Boyu bilekle dirsek arasında kalan kol: “Truvakar kollu bir bluz.”
Bedene takılan kol nedir?
Bedene takılan kol nedir?Bedene Takılan Kollar
- Düz takma kol,
- Manşetli kol,
- Pilili – büzgülü kol,
- Dirsekten pensli kol,
- İki parçalı ceket kolu gibi çeşitlilik gösterir.
Truvakar ne demek?
Truvakar görünüş ne demek?
Halk arasında ¾ kol, fakir kol, yetim kol adı da verilen, dirsek ile bilek arasında biten kol boyuna truvakar kol denir. Truvakar kol zamansız bir kol boyudur. Bu da onun modası hiç geçmeyecek kıyafet türleri arasında yerini almasını sağlar.Giysi teknik çizimleri nedir?
Giysi teknik çizimleri nedir?Giysi teknik çizimleri bir ürünün hatasız olarak analiz edilebilmesi için gerekli olan önemli aşamalarından birisidir. Giysinin istenilen kalite niteliklerine uygun üretilmesi ön çalışmaların doğru yapılmasına bağlıdır.
Truvakar kol nasıl olur?
Truvakar kol nasıl olur?3 4 kollu ne demek?
turvakar; dirsek ile bilek ortasında son bulan bluz kollarına verilen isim.Moda tasarımında teknik çizim nedir?
Teknik çizimleri yada grafik çizimleri üretebilmek moda endüstrisinde gerekli bir beceridir. Teknik çizimler üretim sürecinin içinde yer alan kişilere tasarım fikrini ve tüm üretim detaylarını ifade etmek için kullanır. Aynı zamanda bu çizimler siluet, oran ve detayların sunumunda etkili araçlardır.Bedene takılan yakalar nelerdir?
Bedene takılan yakalar nelerdir?Bedenden Çıkan Yakalar
- Şal yaka.
- Erkek yaka.
- Kapüşon yaka.
- Yığıntılı dik yaka vb.