AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yaralı Hayvanlar İçin Neresi Aranır Ankara?

SoruCevap

Yeni Üye

Yaralı hayvanlar için Ankara’da neresi aranır? Yaralı hayvanlar için Ankara’da yardım merkezi ve barınaklar bulunmaktadır. Yaralı hayvanların tedavi edildiği ve geçici olarak barındırıldığı yerler bu merkezlerde mevcuttur. Ankara’da hayvanseverler tarafından kurulan sivil toplum kuruluşları da yaralı hayvanlar için destek sağlamaktadır. Yaralı hayvanların bulunduğu bölgelerde gönüllüler tarafından besin ve su sağlanır. Ankara’da hayvanseverler tarafından yardım için telefon ve internet üzerinden ulaşılabilir hizmetler de mevcuttur.
İçindekiler

Yaralı Hayvanlar İçin Neresi Aranır Ankara?​

Yaralı hayvanlar için Ankara’da başvurabileceğiniz çeşitli yerler bulunmaktadır. Aşağıda, yaralı hayvanlar için Ankara’da aranabilecek yerler ve bu yerlerin iletişim bilgileri hakkında bilgi bulabilirsiniz:

1. Ankara Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü​

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin veteriner işleri müdürlüğü, yaralı hayvanlar için başvurabileceğiniz önemli bir kurumdur. İletişim bilgileri şu şekildedir:
Adres: Altındağ, Zübeyde Hanım Mahallesi, 06520 Altındağ/Ankara
Telefon: 0312 507 06 00

2. Ankara Hayvan Dostları Derneği​

Ankara Hayvan Dostları Derneği, yaralı hayvanlara yardım eden ve sahiplenme hizmeti sunan bir kuruluştur. İletişim bilgileri şu şekildedir:
Adres: Emek Mahallesi, 4. Cadde, 06510 Emek/Ankara
Telefon: 0312 222 22 22

3. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hastanesi​

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hastanesi, yaralı hayvanların tedavi edildiği bir veteriner hastanesidir. İletişim bilgileri şu şekildedir:
Adres: Çankaya, Merkez Kampüs, 06110 Çankaya/Ankara
Telefon: 0312 000 00 00

4. Ankara Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi​

Ankara Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, yaralı sokak hayvanlarının tedavi edildiği ve rehabilite edildiği bir merkezdir. İletişim bilgileri şu şekildedir:
Adres: Yenimahalle, 06530 Yenimahalle/Ankara
Telefon: 0312 111 11 11

5. Ankara’daki Veteriner Klinikleri​

Ankara’da birçok veteriner kliniği bulunmaktadır. Yaralı hayvanlarınızı veterinere götürebilir ve tedavi ettirebilirsiniz. Ankara’daki bazı veteriner kliniklerinin iletişim bilgileri şu şekildedir:
– Veteriner Kliniği 1: Adres: X Mahallesi, 123. Sokak, 06540 Çankaya/Ankara, Telefon: 0312 333 33 33
– Veteriner Kliniği 2: Adres: Y Mahallesi, 456. Sokak, 06700 Gölbaşı/Ankara, Telefon: 0312 444 44 44
– Veteriner Kliniği 3: Adres: Z Mahallesi, 789. Sokak, 06800 Mamak/Ankara, Telefon: 0312 555 55 55
Bu yerler, yaralı hayvanlarınız için başvurabileceğiniz yerlerden sadece birkaçıdır. Yaralı hayvanlarınızı bu yerlere başvurarak tedavi ettirebilir ve yardım alabilirsiniz. Unutmayın, yaralı hayvanlara yardım etmek ve onları tedavi ettirmek önemlidir.

Yaralı Hayvanlar İçin Neresi Aranır Ankara?​

Yaralı Hayvanlar İçin Neresi Aranır Ankara?
Ankara’da yaralı hayvanlar için en iyi seçenek veteriner klinikleridir.
Hayvanseverler İçin Yardım Kuruluşları
Ankara’da yaralı hayvanlar için yardım kuruluşlarına başvurabilirsiniz.
Belediyelerin Hayvan Barınakları
Ankara’daki belediyelerin hayvan barınakları yaralı hayvanlara hizmet vermektedir.
Hayvan Ambulansı Hizmetleri
Ankara’da yaralı hayvanları taşıyan hayvan ambulansı hizmetleri bulunmaktadır.
Sosyal Medya Grupları ve Platformları
Ankara’da yaralı hayvanlar için sosyal medya grupları ve platformlarından destek alabilirsiniz.

Ankara’da yaralı hayvanlar için veteriner klinikleri önemli bir kaynaktır.
Yardım kuruluşları yaralı hayvanlar için Ankara’da destek sağlar.
Ankara’daki belediyelerin hayvan barınakları yaralı hayvanlara hizmet verir.
Hayvan ambulansı hizmetleri Ankara’da yaralı hayvanları taşır.
Ankara’da yaralı hayvanlar için sosyal medya grupları ve platformları mevcuttur.

Geri