Yapi Kredi fatura odeme ucreti aliyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yapı Kredi fatura ödeme ücreti alıyor mu?​

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden vadesiz hesaplarınızı kullanarak yaptığınız fatura ödemeleriniz ve Otomatik Ödeme Talimatlarınız için herhangi bir ücret alınmaz.

Internetten doğalgaz faturası ödeme nasıl yapılır?​

Ekranda talep edilen bilgileri ilgili yerlere girerek İnternet Bankacılığı sistemine giriş yapın. Soldaki menüden “Ödemeler > Fatura > Anında Fatura Ödeme” adımlarını takip edin. “Kurum Tipi” bölümünde “Doğalgaz” seçeneğini işaretleyin. “Kurum Adı” bölümünde hizmet aldığınız doğalgaz dağıtım kurumunu seçin.
Vadesiz hesap açılışı ücretsizdir, bireysel müşterilerimizden hesap işletim ücreti alınmamaktadır.
Kredi kartımdan otomatik tahsilat ne demek?
Otomatik ödeme talimatı, bankada bulunan vadesiz hesap veya kredi kartı üzerine tanımlanan ve gelen faturaların son ödeme tarihinde otomatik tahsil edildiği ödenmesi yöntemidir.
Doğalgaz faturası nasil ödenir?
Fatura Ödemeleri Elektrik, doğalgaz ve su faturalarınızı Bankamız ATM’lerinden, İnternet Şubesi’nden, Cep Şube’den veya 444 00 00 – 0850 220 00 00 Çağrı Merkezi’ni arayarak ödeyebilirsiniz.

Doğalgaz ödemeleri nasıl yapılıyor?​

DOĞALGAZ FATURA DESTEĞİ ÖDEMELERİ NEREDEN, NASIL ALINIR? Doğalgaz fatura desteği ödemeleri, başvurusu kabul edilen hak sahibi vatandaşların PTT kartına yatırılacak ve vatandaşlar ödemelerini PTT’den teslim alabilecek.

Otomatik Tahsilat hesaptan ödeme ne demek?​

Bankamız uygulaması çerçevesinde, 6 aylık dönemlerde Türk Lirası (TL) ve Yabancı Para (YP) vadesiz mevduat hesaplarından hesap sayısına bağlı olmaksızın müşteri bazında tek bir Hesap İşletim Ücreti tahsilatı yapılmaktadır. Birden fazla TL ve YP vadesiz mevduat hesabı olması durumunda, tek bir ücret tahsil edilmektedir.

Geri