Yantra gercekten ise yariyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yantra gerçekten işe yarıyor mu?​

Yantra, kişinin doğum haritasında bireyi zorlayan ve engelleyen aynı olay ve enerjilerin kişinin hayatında sürekli olarak tekrar eden gezegensel enerjilerin bireyin yaşamına yönelik olumsuz yansımalarını iyileştirici etki ortaya koyan ve enerjisinin yükselmesine yardımcı olur.

Kleem mantra ne işe yarar?​

Kleem mantrası, Tanrıça Arketipi Parvati’nin Bija veya tohum / hece mantrasıdır. Parvati aşk ve ilişkilerin tanrıçası ve Shiva’nın karısı olarak bilinen arketiptir. Diller genellikle aşk için birçok farklı kelimeye sahiptir.
Moola mantra hangi dil?
Mantra, genellikle Sanskritçe olan dini hece veya şiirdir.
Yantra kolye ne işe yarar?
Bu sembol kişiye, sınırlarının ve korkularının ötesine gitme gücü verir. Sri Yantra şöyle çalışıyor; kutsal kabul edilen geometrik ve manyetik yapısı sayesinde evrenin ve gezegenlerin tüm enerjisini kendisinde topluyor. Bu enerji deposu daha sonra titreşim yayarak kendini kullanan kişi ile bu gücü paylaşıyor.

Mantra büyü müdür?​

Mantra’lar, sihir formülleri ya da büyüler, aslında Vedik dine ait kurban ritüelleri esnasında Tanrıları çağırmak için kullanılmıştır. Onlar, genellikle Hindistan ve Doğu Asya’daki Budizmde büyü formülü olarak kullanılmıştır.

Yantra kolye nasıl kullanılır?​

Sahip olduğunuz Yantra’ya ait olan mantrayı 108 kez yükses sesle okumaya başlayınız. Oradan, görüşünüzün üçgenlere kadar genişlemesine yavaş yavaş izin verin. Bu Eril ve dişil enerjiyi temsil eder. Burada birkaç dakika geçirdikten sonra, bilinirliğini üçgenleri kapsayan çevrelere genişletin.
BHUR Bhuvah ve Swaha ne demek?
Anlamı: Bütün canlılar mutlu olsun, bütün canlılar huzurlu olsun, bütün canlılar tam olsun, tüm canlılar kendi tezahürlerini gerçekleştirsin.
Mantra ne iyi gelir?
Mantra, kadim bir lisan olan sanskrit dilinde bir kelime olup “Aklın Aracı” manasına gelir. Günlük düşüncelerimiz dikkatimizi akıl ve zihin seviyesinde tutarlar. Mantralar bu düşünce akışını yarıda keserek, dikkatimizin zihnimizdeki daha sessiz ve daha soyut bir yüzeye girmesine olanak sağlarlar.

Tryambakam mantra nedir?​

Tryambakam: Her şeyi gören üç gözlü Şiva. Buradaki göz, insanların göremediklerini, bilemediklerini bilip görmeyi ima eder. Sugandhim Pushti Vardhanama: Benim iyi vasanalarımı (para, seks vs. değil hayırlı olan nitelikleri) arttır.

Moola mantra ne işe yarar?​

Moola Mantra Anlamı: Bu yaşam yolculuğuna kendimi keşfetmek kendi tezahürümü yaşamak için çıktım ve buna niyet ediyorum… Ben bunu unutsam da, Dünya Ana ve bu yeryüzünde çeşitli formlarda yaşayan tüm yol göstericiler bana bu niyetimi bir şekilde hatırlatıp beni kendi yolumda tutsun…
Sri Yantra nasıl kullanılır?
Sri Yantra Nasıl Kullanılır? Üzerinde meditasyon yapın ve hayatınıza refah ve bolluk çekmek için hedeflerinize odaklanın. Sri Yantra, kısa vadede fark edilebilen çok güçlü gizli güçlere sahiptir. Yantra’ya bakarken, gözlerinizin merkeze odaklanmasına izin verin.
Sri Yantra Torus nedir?
Kullanan kişinin hayatındaki sisli alanların açılmasını, maddi ve manevi anlamda bolluk bereketi çekmesini ve tüm kayıplarını kara dönüştürmesini destekler. SEMBOLÜN DERİN ANLAMI Sri Yantra’nın çevresindeki üç daire dünü, bugünü ve geleceği temsil eder.

Yantra nasıl aktive edilir?​

Yantra’nın merkezine, merkez noktasında yumuşak bir şekilde bakmaya başlayın. Buna “bindu” denir. Sahip olduğunuz Yantra’ya ait olan mantrayı 108 kez yükses sesle okumaya başlayınız. Oradan, görüşünüzün üçgenlere kadar genişlemesine yavaş yavaş izin verin.

Yantra mucizesi nasıl yapılır?​

Kimler Yantra kullanamaz?
Yantralar Semboller ve Kristaller de kişisel doğum haritasına göre belirlenmelidir. Herkes istediği kristali yantrayı semboli kullanamaz. Doğum haritasına göre belirlenecek olan kristaller yantralar zayıf olan gezegene göre eğitimli gerçek bir astrolog belirler ve bu ömür boyu kullanılabilir.
Güç Mantrası nedir?
Mantra, Sanskrit dilinde doğru şekilde telaffuz edilip tekrarlandığında fiziksel bedeni, sinir sistemini, organları, enerjik bedeni, enerji kanallarını ve çakraları güçlü şekilde etkileyen insan sesidir.

Sri Yantra nedir ne işe yarar?​

108 sayısı neyi ifade eder?​

Matematik ve 108 Sayısı Vedik kültürün ünlü matematikçileri, 108’i varlığın bütünlüğünün bir sayısı olarak görmektedir. Bu sayı, aynı zamanda Güneş, Ay ve Dünya’yı da birbirine bağlar. Güneş ve Ay’ın Dünya’ya olan ortalama mesafesi, kendi çaplarının 108 katıdır.

Geri