AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yangin Dolabi ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yangın Dolabı ne kadar?​

Yangın Dolabı Sıkça Sorulan Sorular %5 indirimle 1″ TEK KAPAKLI CAM KAPAK 25 MT HORTUMLU 0.90 mm YANGIN DOLABI TSE’ li SIVA ALTI ERSAN Yangın Dolabı 2.986 TL’ye, %5 indirimle 1″ DİK KAPAKLI SAÇ KAPAK 20 MT HORTUMLU 0.90 mm YANGIN DOLABI TSE’ li SIVA ÜSTÜ ERSAN Yangın Dolabı 2.938 TL’ye sahip olabilirsiniz.
Yangın dolabında neler bulunur?
Dolap içeriğinde iki kişilik olan itfaiyeci elbisesi, koruyucu kasklar, ısıya karşı dayanıklı eldivenler, kaskın daha iyi bir koruma sağlaması için örme başlık, çizmeler ve yangına müdahale edilmesi için gerekli teçhizat yer alır.

Yangın Dolabı çeşitleri nelerdir?​

Yangın dolabı çeşitleri sıva üstü camlı yangın dolabı ve sıva üstü camsız yangın dolabı olmak üzere 2 şekilde üretilir. Özellikleri birbirine benzeyen iki dolabın tek farkı dolabının camlı ve camsız olmasıdır.
Yangın dolabı montajı nasıl yapılır?
Yangın vanaları hortum bağlanabilecek şekilde imal edilir. 10-30 m arasında ve 10 kgf/cm2 basınca dayanabilen keten hortum veya kauçuk esaslı hortum vanaya sıkıca bağlanır. Hortumun boşta kalan ucuna lans (Fıskiye) bağlanır. Lans hortumun sonunda su akışını yönlendiren ve kontrol eden parçadır.

Kaç metrekareye yangın Dolabı?​

Yangın dolaplarının tesisinde aşağıdaki şartlara uyulur: 1) Yüksek binalar ile toplam kapalı kullanım alanı 1000 m2 ‘den büyük imalathane, atölye, depo, otel, motel, sağlık, toplanma amaçlı ve eğitim binalarında ve kapalı kullanım alanı 2000 m2 ‘den büyük bütün binalarda yangın dolabı yapılması mecburidir.
Yangın dolabı nasıl yerleştirilir?
2- Yangın dolapları; her katta ve yangın duvarları ile ayrılmış her bölümde aralarındaki uzaklık 30 metreden fazla olmayacak şekilde düzenlenir. Yangın dolapları mümkün olduğu kadar koridor çıkışı ve merdiven sahanlığı yakınına kolaylıkla görülebilecek şekilde yerleştirilir.

Yangın dolabı ne işe yarar?​

Yangın dolapları yangın tesisatı içerisinde yer alan ve yangınla mücadele konusunda etkili olan bir yangın söndürme sistemidir. Yangın dolapları, otomatik olmayan bir tür yangın tesisatıdır ve bina tasarımında ele alınması gereken önemli konular arasında yer almalıdır.
Sıva altı yangın dolabı nedir?
Yangın dolapları, otomatik olmayan bir tür yangın tesisatıdır ve bina tasarımında ele alınması gereken önemli konular arasında yer almalıdır. Genel olarak duvara monte edilen ve içerisinde yangına dayanıklı dış kaplamalı katlanmaz hortum barındıran yangın söndürme ekipmanlarıdır.

Geri