AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yandaş yazar, 3'lü zirvenin fotoğrafını değerlendirdi: 'Bakışlar, duruşlar ve kıyafetler...'

haberci

Yeni Üye

Yandaş yazar, 3'lü zirvenin fotoğrafını değerlendirdi: 'Bakışlar, duruşlar ve kıyafetler...'​

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP lideri Özgür Özel’in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’la bir araya geldiği 3’lü zirvedeki kareyi değerlendirdi.
kapak_yandas-yazar-3lu-zirvedenin-fotografini-degerlendirdi-bakislar-duruslar-ve-kiyafetler-258121.jpg

Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ön seçim kararı alan CHP'de pazar akşamı merakla beklenen 3'lü zirve gerçekleşti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş bir araya gelerek ön seçimi masaya yatırdı. ABB Başkanı Yavaş, görüşmede ön seçime katılmayacağını bildirdi.
İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakanı, görüşmenin ardından paylaşılan kareyi köşesinde değerlendirdi.
'Bakışlar', 'duruşlar' ve 'kıyafetlere' dikkat çeken Hakan, şunları kaydetti:
'Bakışlar', 'duruşlar' ve 'kıyafetlere' dikkat çeken Hakan, şunları kaydetti:

BAKIŞLAR​

- Özgür Özel’in bakışlarında... Büyük zafer kazanmış komutanlara özgü bir gururu yakalamak mümkün.
- Ekrem İmamoğlu’nun bakışlarında... “Bu masa benim şerefime emmioğlu” vurgusunu yakalamak mümkün.
- Mansur Yavaş’ın bakışlarında... “Bu ikisi beni ötekileştiriyor ey halkım” tarzı bir acıyı yakalamak mümkün.

DURUŞLAR​

- Özgür Özel’in duruşunda... “Nasıl da bir araya getirdim bu ikisini. Liderliğimin tescilidir bu” havası var.
- Ekrem İmamoğlu’nun duruşunda... Peşin satan tüccar, galibiyeti baştan garantilemiş yarışçı havası var.
- Mansur Yavaş’ın duruşunda... “Bizim Türk sağı hep böyle öksüzdür, hep böyle yetimdir” havası var.

KIYAFETLER​

- Özgür Özel’in kıyafetinde... İhmal edilmiş şıklığa açılmış sonsuz ve sımsıkı bir kredi var.
- Ekrem İmamoğlu’nun kıyafetinde... “Zengin göstersin yeter, zengin göstersin yeter” yaklaşımı var.
- Mansur Yavaş’ın kıyafetinde... Casual dedikleri tarza bir türlü alışmamanın muazzam tedirginliği var.

Geri