AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yalova'daki Halk Eğitim Merkezleri

haberci

Yeni Üye
Yalova'daki Irk Eğitim Merkezleri
Yalova ilinde yer alan kurslar
Okuma Yazma Kursu
Hasta ve Yaşlı Bakım
Takı Tasarım
Nakış kuaförlük
kirk yama
Çocuk Bakım Elemanı
Özel Eğitim Hoca Yardımcılığı
Ipek halıcılık
Giyim
Konut Mefruşatı
Aile Egitimi
Ahali oyunları
Halkla ilişkiler
söylev diksiyon
resim
yabanci dil
Türk Sanat Müziği
Spor ve Sıhhat
erzak hizmetleri
daha detaylı veri için yalova ahali eğitim merkesi devlete ait sitesini ziyaret edebilirsiniz
Yalova Irk eğitim merkezi *

Merhaba,

Yalova'da bulunan Halk Eğitim Merkezlerinde birçok farklı kurs ve eğitim programı bulunmaktadır. Bu kurslar arasında okuma-yazma kursu, hasta ve yaşlı bakımı, takı tasarımı, nakış, kuaförlük, kırkyama, çocuk bakım elemanı, özel eğitim hoca yardımcılığı, ipek halıcılık, giyim, konut mefruşatı, aile eğitimi, halk oyunları, halkla ilişkiler, söylev diksiyon, resim, yabancı dil, Türk Sanat Müziği, spor ve sağlık, erzak hizmetleri gibi birçok farklı alanda eğitim imkanı sunulmaktadır.

Daha detaylı bilgi almak ve kurs kayıtları hakkında bilgi sahibi olmak için Yalova Ahali Eğitim Merkezi'nin resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz. Burada güncel kurs programları, başvuru şartları ve diğer detaylar hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Yalova'daki Halk Eğitim Merkezleri, farklı yaş gruplarına ve ilgi alanlarına hitap eden geniş bir yelpazede eğitim fırsatları sunmaktadır. İlgilendiğiniz konuları detaylı olarak inceleyerek kayıt yaptırmak isterseniz, ilgili merkezi ziyaret etmenizi öneririm. Umarım aradığınız bilgileri başarıyla bulursunuz.

Geri